Dans 8-13 år

Dette er et nybegynnerparti for alle som har litt eller ingen danseerfaring. Her får du lære variert dans, ulike stiler, koreografi med mer.

Husk å melde fra på Spond til trener om ditt barn ikke kan komme på trening. 


TRENINGSTID:
Torsdag 20.00 – 21.00


STED:
Gymsalen på Tertnes barneskole


TRENER:

Ingrid Krohn Næss: Ingrid.k.n@outlook.com


KONTINGENT:
Les mer om hva det koster å være medlem i Tertnes turn

Les mer om forsikringen


Ulykkesforsikring er inkludert i kontingenten for alle medlemmer, og denne forsikrer barnet på vei til/fra trening samt på selve treningen. 


INNMELDING – UTMELDING
Les mer om inn- og utmelding

Nyheter

Hei, alle!

Vi håper å kunne ønske alle turnpartier velkommen til oppstart fra tirsdag 1. september, men venter fortsatt på avklaringer ang. trening i gymsal og Tertnes VGS. Vi kan ikke gå ut med offisielle treningstider for partiene før vi vet sikkert at vi kommer inn i hallene vi bruker. Men vi jobber ut ifra at tidene skal være så like som mulig som vi hadde i vårsesongen.

Spond er primær informasjonskilde i klubben og vil bli oppdatert med eksakt informasjon m/invitasjoner til trening så snart vi kan. Følg aktivt med på Spond de nærmeste dagene for informasjon om oppstart, ting skjer på kort varsel. Ber om forståelse for dette!

Mvh. 

Styret & trenere i Tertnes turn som gleder seg til å komme i gang med turning igjen!

26.08.2020
- KirstenNttingnes

Å turne i Tertnes er populært - veldig kjekt for oss som driver klubben:) Men, vi må nå meddele at alle våre partier er fulltegnet for høsten 2020 og de fleste partier har venteliste. 

15.02.2020
- Red

Her er oversikten over treningstidene våren 2020. Husk å følge med i Spond-appen for å få med deg informasjon for de ulike partiene!

03.02.2020
- Red

Klikk på det partiet i menyen til venstre som du vil vite mer om.

Om du leser denne siden på mobil, finner du partiene under meny-symbolet oppe til høyre.