Nyheter

Da er vi ferdig med alle ordinære treninger for vårsemesteret og vi ønsker alle gymnaster, foreldre og trenere en riktig god og velfortjent sommerferie :) Oppstart av høstsemesteret blir i uke 34 for konkurransepartiene og uke 35 eller 36 for øvrige partier. Vi venter fortsatt på avklaring fra Idrettsrådet ang. halltid i Tertnes VGS som er avgjørende for hele vår trenerkabal, så vi har ingen informasjon om partienes treningstider til høsten. Info publiseres på Spond så fort vi vet!

Skal ditt barn slutte i Tertnes turn? Send da en utmeldingsmail til tertnesturn.paamelding@gmail.com med navn & parti så snart som mulig slik at vi kan sende ut tilbud til de på venteliste fortløpende. GOD SOMMER fra styret

21.06.2022
- KirstenNttingnes

Å turne i Tertnes er populært - veldig kjekt for oss som driver klubben:) Vi har over 300 aktive gymnaster i 2022 og særlig de yngste barna strømmer til og vil prøve seg med turn! Det ser ut til at vi vil ha noen ledige plasser på de fleste partier når vi starter opp til høsten! 

Ønsker du å komme inn på venteliste, ta kontakt med Kirsten Nøttingnes i turnstyret. Send da en e-post med barnets navn og fødselsdato til tertnesturn.paamelding@gmail.com.

Les også Meld inn - meld ut.

07.03.2022
- Red