Velkommen til Stolpejakten 2020

Tertnes Idrettslag Allianse ønsker deg velkommen tilbake til et turtilbud i Åsane. Dette er et lavterskeltilbud til alle i hele bydelen, og du kan jakte på stolper som er utplassert i ditt nærmiljø, samt i mange av bydelens populære turområder.

I år har vi utvidet til 102 stolper i området Bergen og Åsane.

Stolpejakten er et gratistilbud og kartbrosjyrene vil deles ut til elever ved alle grunnskolene i Åsane. I tillegg kan du få brosjyren på utvalgte butikker og bensinstasjoner i bydelen.

Stolpejakten foregår både i nærområder med boligbebyggelse og i etablerte turområder, og vi ber om at alle deltakerne viser hensyn på vei til stolpene og ved parkering i stolpeområdene. Benytt avfallsdunker der dette er tilgjengelig, hvis ikke, ta med evt. søppel hjem.

Du kan gå, sykle eller løpe for å finne stolpene, og mange av stolpene er også tilgjengelige for rullestolbrukere og med barnevogn. Stolpejakten er et konsept som har spredt seg til store deler av landet og du kan lese mer om det på www.stolpejakten.no eller på appen til Stolpejakten. I tillegg kan du følge oss på facebook (Stolpejakten i Åsane).

Start på stolpejakt-sesongen til Tertnes IL er 24. april, og den avsluttes i november. Hver registrerte stolpe gir deg ett lodd i trekningen av flotte premier ved sesongslutt. Jo flere stolper, jo flere vinnersjanser!

Brosjyren er tilgjengelig her: StolpejaktenTertnes2020.pdf

 

Besøk oss gjerne på

Facebook: Stolpejakten Åsane/Bergen

Instagram: @stolpejaktenasane

Tagg bildene dine med #stolpejaktenasane

Tertnes Idrettslag Allianse ønsker dere alle en fin sommer med flotte turer på stolpejakt i Åsane!

Selv om all aktivitet knyttet til Stolpejakten er gratis, kan du, om du ønsker, gi et bidrag til arbeidet Tertnes IL gjør for lokalmiljøet. Merk i såfall din innbetaling med «Stolpejakten», til konto 36257820356 – Tertnes Idrettslag Allianse.

Stolpejakten – enkelt og morsomt

Slik blir du med:

De 102 stolpene er plassert spredt rundt i Åsane bydel og byfjellene, fra Nordgardsfjellet i nord til Damsgårdsfjellet, Gravdalsfjellet og Løvstakken i sør. Stolpene er avmerket med ringer på kartene og hver stolpe består av en ca. meterhøy trestolpe merket med nummer og bokstavkode. Stolpene har også en QR-kode og disse scannes og registreres ved bruk av Stolpejaktens app på smarttelefon.

Det er 4 vanskelighetsgrader på plasseringen av stolpene:

 Svært lett. Flere av stolpene kan nås med rullestol og barnevogn.
 Lett
 Middels
 Vanskelig

Registrering av stolpene – manuelt eller elektronisk

Stolpene kan registreres på tre ulike måter; du velger selv hva som passer best for deg:

1. Ta med deg kartet ut på stolpejakt i Åsane og Bergen, finn stolpene og noter bokstavkodene du finner i tabellen på kartets bakside. Når du kommer hjem, gå til www.stolpejakten.no og registrer kodene du har funnet.

2. Last ned appen «Stolpejakten» gratis på App Store eller Google Play til din smarttelefon og ta med telefon og kartbrosjyre på tur rundt i Åsane og byfjellene. Skann QR-kodene på stolpene du finner med appen. Stolper registrert med appen synkroniseres med hjemmesiden når den er koblet til internett.

NB: Hvis du laster ned appen, trenger du ikke å ta med kartbrosjyren, i og med at alle sonekartene er tilgjengelige på appen.

3. Ta med deg kartbrosjyren på stolpejakt og noter bokstavkodene du finner på stolpene i tabellen på baksiden av kartet. Når du har funnet alle stolpene (eller sesongen er over), klipper du ut tabellen og sender den til Stolpejakten/Tertnes IL, Tertnesveien 24, 5113 Tertnes (husk å merke med ditt navn og kontaktinfo). Vi vil da registrere kodene for deg og sørge for at du er med i trekningen av sesongens premier. Frist for innsending er 10. november.

Stolpejakt-appen finner du som har IPhone i App Store, mens den er tilgjengelig i Google Play for deg med android smarttelefon.

 
 

Kalender

Mars
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234