Velkommen til Stolpejakten 2021

26. mars kl 07:00  - 14. november 2021 kl 23:59

Tertnes Idrettslag Allianse arrangerer i 2021 Stolpejakten i Bergen for femte året på rad. Fjoråret ble en kjempesuksess med hele 14.500 deltakere og ca 330.000 unike stolpebesøk. Vi håper på like stor oppslutning om årets jakt!

Stolpejakten er et lavterskel turkonsept med formål å få personer i alle aldre og uavhengig av fysiske forutsetninger ut på tur! Vi har stolper i alle vanskelighetsgrader - mange som kan nås med rullestol eller barnevogn, og mange som er mer krevende "toppturer" på de 7 fjell.

I år har vi utvidet til 113 stolper i området Tertnes, Åsane, Byfjellene og Arna som er med for første gang i år.

Stolpejakten er et gratistilbud og kartbrosjyrene vil bli distribuert i postkassene til ca 10.000 husstander i Åsane. Den vil i tillegg bli utdelt på en rekke grunnskoler i området, og du kan i tillegg få brosjyren på utvalgte butikker og bensinstasjoner i bydelen.

Stolpejakten foregår både i nærområder med boligbebyggelse og i etablerte turområder, og vi ber om at alle deltakerne viser hensyn på vei til stolpene. Særlig er det viktig at dere ikke går over dyrket mark eller beite! Vis også hensyn ved parkering i stolpeområdene. Ikke parker på privat parkering, eller andre steder der bilen er til hinder for annen trafikk eller til sjenanse for beboerne i området.

Benytt avfallsdunker der dette er tilgjengelig, hvis ikke, ta med evt. søppel og hundepose hjem. 

Stolpejakten er et konsept som har spredt seg til store deler av landet og du kan lese mer om det på www.stolpejakten.no eller på appen til Stolpejakten. Her i Bergensområdet er det etablert stolpejakt både i Alvær, Askøy, Bergen Sør og Bergen Sentrum. De to sistnevnte er ny av året.

Følge oss også på facebook (Stolpejakten Tertnes IL / Bergen). Facebook vil være vår viktigste kommunikasjonkanal med våre brukere. 

Start på stolpejakt-sesongen til Tertnes IL i 2021 er 26. mars, og jakten avsluttes 14. november.

Hver registrerte stolpe gir deg ett lodd i trekningen av flotte premier ved sesongslutt. Jo flere stolper, jo flere vinnersjanser!

Tertnes Idrettslag Allianse ønsker dere alle en super jaktsesong med flotte turer på stolpejakt i Åsane!

Selv om all aktivitet knyttet til Stolpejakten er gratis, kan du, om du ønsker, gi et bidrag til arbeidet Tertnes IL gjør for lokalmiljøet. Du kan bruke vår bankkonto - merk i såfall din innbetaling med «Stolpejakten», til konto 36257820356 – Tertnes Idrettslag Allianse. Du kan også bruke Vipps - nummer 24013.

Stolpejakten – enkelt og morsomt

Slik blir du med:

De 113 stolpene er plassert spredt rundt i Åsane bydel og byfjellene, fra Nordgardsfjellet i nord til Damsgårdsfjellet, Gravdalsfjellet og Løvstakken i sør. Stolpene er avmerket med ringer på kartene og hver stolpe består av en ca. 1 meter høy trestolpe merket med nummer og bokstavkode. Stolpene har også en QR-kode og disse scannes og registreres ved bruk av Stolpejaktens app på smarttelefon.

Det er 4 vanskelighetsgrader på plasseringen av stolpene:

 Svært lett. Flere av stolpene kan nås med rullestol og barnevogn.
 Lett
 Middels
Vanskelig - enten pga turens lengde eller fremkommelighet / stigning

Registrering av stolpene – manuelt eller elektronisk

Stolpene kan registreres på tre ulike måter; du velger selv hva som passer best for deg:

1. Manuelt - skriv ned stolpens boskavkode i stolpelisten som du finner i brosjyren. Når du er ferdig sender du listen til oss. Vi legger inn besøkene dine, og du er med i trekningen. 

2. Elektronisk - Last ned appen «Stolpejakten» gratis på App Store eller Google Play. Last ned kartet vårt via appen. Ved stolpebesøk scanner du stolpens QR-kode. 

3. Elektronisk - noter deg stolpens bokstavkode og legg denne inn i appen eller på din bruker i Stolpejakten.no. 

Alternativ 2 og 3 krever at du har opprettet bruker hos Stolpejakten. 

 

 
 
oyvindhoysater 2021-04-16 22:41:49

Turforslag

Nyheter

Nyheter

Kalender

Desember
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112