Vinterens første trenerkurs er gjennomført

Elleve deltakere har denne helgen deltatt på vinterens første trenerkurs på Tertnes

I løpet av vinteren er det planlagt fire trenerkurs internt i Tertnes. Det første kurset ble gjennomført i slutten av oktober, og 11 engasjerte trenere deltok.

2015-10-08
oyvindhoysater

 løpet av helgen ble temaer som «barnefotballens verdigrunnlag», «ferdighetsbegrepet», «klubben og treneren som tilrettelegger for god fotballaktivitet – sammen», «klubborganisering for et godt treningstilbud», «differensiering for å holde barna i flytsonen» og «treneren som veileder» tatt for seg i klubbhuset, mens fire praksisøkter ble gjennomført på banen. Diskusjonene var mange og gode, engasjementet var høyt og praksisen ble gjennomført med god kvalitet.

Vi har mange heldige barn i Tertnes som blir ivaretatt av dyktige, engasjerte trenere!

Vi ønsker også å takke alle spillerne fra de ulike lagene mellom G02 og G08 som stilte opp og deltok på praksisøktene.

Delkurs-I-5.jpg

Delkurs-I-6.jpg

Delkurs-I-7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delkurs-I-1.jpg

Delkurs-I-2.jpg

Delkurs-I-4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tertnes Fotball Herrer sine verdier:

 

 • Stolthet
  I Tertnes Fotball Herrer har vi fellesskap og mestring som de viktigste forutsetningene for et livslangt forhold til klubben.

 

 • Utvikling
  I Tertnes Fotball Herrer har vi fokus på utvikling av spillere og trenere slik at alle har mulighet til å oppnå sitt ønskede potensiale.

 

 • Kompetanse
  I Tertnes Fotball Herrer er vi opptatt av kompetanse som drivkraft i alle ledd av klubben. Klubben skal gjennom dette fokuset kunne gi et bredt spekter av muligheter til alle medlemmer uansett ambisjonsnivå.

 

 • Samarbeid
  I Tertnes fotball Herrer er godt samarbeid på alle nivåer, både internt og eksternt, en forutsetning for å oppnå klubbens målsetninger.

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket