Påmelding til TINE fotballskole er åpen

Påmelding til årets TINE fotballskole er nå åpen! Den blir avholdt i skolens høstferie og vi tilbyr fulle dager, frivillig fritidsordning, egen keeperdag og storstilt besøk. Påmeldingsfrist er 2. oktober. Maks 100 deltakere. Først-til-møllen!

2022-08-25
andreasj

Vi tilbyr 5 fulle dager med fotball, lek, aktiviteter, sunne måltider og masse gøy! Fotballskolen vil være åpen fra klokken 0800 til klokken 1600, med en kjernetid fra 0900-1500. Første og siste time er en frivillig fritidsordning slik at foresatte kan levere tidlig og hente senere ved behov. 

 

Prisen for TINE fotballskole er kroner 1250 + 50 (gebyr), med en søskenmoderasjon på 250 kroner ved påmelding av flere barn i samme familie (les mer under praktisk informasjon lengre nede). Barna får en deltakerpakke som består av t-skjorte, drikke og en bag. I tillegg blir det servert 2 fruktmåltider og en sunn lunsj hver dag.

 

Vi vil ha en egen dag hvor keeperne får et eget opplegg sammen med Elise Barsnes. De øvrige dagene er de sammen med utespillerne på sine respektive grupper, mens denne dagen blir det fullt keeperfokus. Spillere som er interessert i dette må hake av på det i påmeldingsskjemaet. Elise er keepertrener med A-lisens, har spillererfaring fra toppnivå og masse erfaring i trening av barn og ungdom, også fra kretslag og ungdomslandslag.

 

Et par spillere fra SK Brann kvinner vil besøke fotballskolen i løpet av uken. De vil ha med seg en signert Brann-drakt som trekkes ut til en heldig deltager på fotballskolen!

 

Når: I høstferien, 10.-14. oktober.

Tid: Kjernetiden er 0900-1500, men vi åpner for avlevering fra 0800 og henting innen 1600.

Hvor: Åstveit Idrettspark og Tertnes klubbhus.

Hvem: Gutter og jenter i alderen 6-12 år.

 

Maks antall deltakere er 100. Påmeldingsfrist er søndag 2. oktober. Ved fulltegnet fotballskole eller utgått påmeldingsfrist så kan man sette seg på venteliste. Merk at man på venteliste kun blir kontaktet om det åpner seg en plass.

 

Instruktører vil være spillere og tilgjengelige trenere i hovedsak fra Tertnes IL, både gutter og jenter. Grupper blir satt sammen basert på påmelding, og tar utgangspunkt i alder.

 

Påmeldingslink

Påmelding via Spond (<-- Trykk på lenken)

 

Hvis fulltegnet eller utgått påmeldingsfrist kan man sette seg på venteliste: Venteliste via Spond

 

Praktisk informasjon:

Oppstart

Klokken 0900 mandag vil vi at alle skal samles ved banen for å ønske alle deltakere velkommen. Her vil alle instruktørene og gruppene bli introdusert. Det vil også bli gjennomgang av info og regler.

 

En typisk dag

08:00 – 09:00: Frivillig fritidsordning med innendørs og utendørs aktivitet

09:00 – 09:30: Opprop, samling og frukt

09:30 – 11:00: Fotballaktivitet del 1

11:00 – 13:00: Lunsj + alternative aktiviteter

13:00 – 14:30: Fotballaktivitet del 2

14:30 – 15:00: Samling og frukt

15:00 – 16:00: Frivillig fritidsordning med innendørs og utendørs aktivitet

 

Husk selv

- Fotballsko, drikkeflaske, leggskinn, godt humør og spilleglede.
- Klær etter vær, og eventuelt skift.

- Bidra på en positiv måte, og respekter både medspillere og trenere.

- Treningsstart 09.00 (hvis ikke, send melding).

 

Søskenmoderasjon

Det fins ikke en teknisk løsning som trekker fra søskenmoderasjonen før påmelding. Dere må derfor betale fullt beløp og så blir moderasjonen refundert i etterkant. Ved påmelding så velger dere "Søskenmoderasjon". Søsken regnes som barn i samme husholdning.

 

Administrativ ansvarlig

Andreas Hamre Jørgensen

dagligleder.tfh@tertnes.no

94453775

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket