Min første trening i Tertnes Fotball Herrer

Det er sikkert mange som lurer på hvordan vi begynner å spille fotball i Tertnes Fotball Herrer. Klikk dere inn her og få grunnlegende informasjon 

2021-08-10
franklilledal

Første trening for gutter i Tertnes Fotball Herre finner sted på Åstveit Idrettspark Mandag 30. august kl 1700-1800. Forsøkt så langt det lar seg gjøre å møte opp noen minutter før. Treningen er igang kl 1705.  

 

Hvem trener guttene?

  • Den 30. august vil dere i Tertnes Fotball Herre bli møtt av en trenerveilder, a-lags spillere hos TFH og andre ressurspersoner som er klar for å holde treningen.
  • Etterhvert er det foreldrenes tur til å ta over stafettpinnen. Dere vil da bli veiledet av en trenerveilder og bli gjort kjent med klubben av daglig leder. Med andre ord trenger vi trenere og lagledere allerede til økt nr 2. Her vil dere få utdelt opplegg og bli "kurset i hvordan en kan trene guttene" 

Hvordan melder vi oss inn? - 

  • Ved første trening vil vi gå rundt med qr kode hvor dere får linken til et påmelingskjema. Det er viktig at dere melder dere på her slik at vi kan registrere dere i klubbens register og i spond. 
  • Spond brukes til kommunikasjon internt i ditt lag. Det vil si at her melder dere fra om din pode ønsker å delta på trening den gitte dagen. Her får dere videre informasjon fra alt til cuper, serieturneringer, draktstørrelser dere ønsker, sommeravslutninger osv. 

Innmelding gjøres via dette google docs skjerma: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY0k3u9hOBM2VHcb3YWC6gwPIC0yer275svHffQwYfnpBRBw/viewform

Får vi mer informasjon? 

  • Underveis i første trening vil vi ta foreldregruppen til sides og kort informere om veien videre for guttene 
  • Senere vil vi avholde foreldremøte i klubbhuset hvor vi gjør dere kjent med klubben og opplegget gutten skal igjennom hos oss. 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket