Kristine ble første deltaker med fullt kart

Kristine Fossbakk var førstemann – eller rettere sagt første kvinne – til å klare alle våre 113 stolper i Stolpejakten Tertnes / Bergen 2021 sesongen!

 

2021-03-30
toneh

1.jpg

Kristine har i mange måneder, sammen med venninnen Sandra Årseth, planlagt å gjennomføre hele kartet i løpet av første helgen.

I et forrykende uvær la de ut fredag morgen, og været holdt seg på den negative siden hele fredagen. Likevel klarte de å tilbakelegge ca 4 mil og 71.000 skritt allerede dag 1.

Lørdagen og søndagen ble heldigvis bedre – men fortsatt måtte de baske seg gjennom snø og slafs mot Redningshytten og over Vidden.

Dessverre måtte Sandra gi seg i løpet av lørdagen på grunn av vonde knær, og Kristine fortsatte alene, nå med Sandra i rollen som sjåfør!

Søndag kveld var planen å nå opp til Storsåta før mørket la seg, for på resten av veien via Vindalsskaret, Ulskebjørnen, Stallane og Sætervannet, kjenner hun hver stokk og stein og visste at hun kunne gå i mørket. Og endelig – nesten kl 22.30 søndag kveld var hun i mål! Sliten men glad, og godt fornøyd med hvordan stolpekartet var lagt opp i år.

Neste mål er Bergen Fjellmaraton – det er en skikkelig fjellgeit som var først i mål i år!

2.jpg

3.jpg

8.jpg

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket