Treninger avlyses frem til etter 18 januar

Regjeringen kom i dag ut med oppdaterte smitteverntiltak for blant annet den organiserte idretten. Kort fortalt blir all aktivitet avlyst frem til etter mandag 18 januar. Klubben oppfordrer derfor hver enkelt til å gjennomføre egentrening de neste dagene. Les mer ...

2021-01-03
Jon Fraczak

Regjeringens oppdaterte smitteverntiltak i sin helhet kan leses herfra; https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/innforer-flere-nasjonale-smitteverntiltak/id2826466/ 

Avsnittet som omtaler idretten:

Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter.

Som alternativ aktivitet til basketball innendørs oppfordres alle trenere og lagkontakter til å organisere et lite øvelsesprogram som kan gjennomføres av hver enkelt spiller for å jobbe med eksempelvis ballbehandling og skuddteknikk. I tillegg er det selvsagt kjekt om hver enkelt familie (eller de man definerer som sin kohort) evner å gjennomføre kondisjonstrening (aerob) utendørs som løping, dansing, jogging eller skiturer.

Klubben ønsker alle medlemmer og foreldre et fortsatt trygt 2021. Vi sees forhåpentligvis igjen snart, både til trening og kamp.

Fortsatt godt nytt år til alle!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket