Juleferie, trening og kamper

Det nærmer seg juleferie og med det tid til nærmeste familie og gode venner. Det betyr at treningen blir satt på vent fra og med tirsdag 22 desember og at man kan tillate seg en vel fortjent ferie inntil treningen er i gang igjen fra og med mandag 4 januar. Les mer ...

2020-12-07
Jon Fraczak

Som mange kanskje også har fått med seg er kampene frem til jul avlyst (sjekk Min Basket appen). Alle kampene blir nå forsøkt satt opp for avvikling frem til sommeren 2021. Nye datoer er ikke klare og det er uvisst når dette blir klart. En ting er sikkert. En gang i fremtiden skal det spilles kamp igjen!!!

For å sitere en kjent norsk dikter (Bjørnstjerne Bjørnson); Hvor der ingen kamp er, kan der heller ingen seier komme. Det er viktig å tenke at all trening er et steg i retning av seier for vi skal en dag igjen spille kamp og da skal vi også være klare og bedre enn noen gang. Derfor er det så flott å se at så mange holder ut, har det kjekt med sine lagspillere, støtter hverandre og stiller på trening, både ordinære og ekstra treninger. Så får vi håpe at tiltakene som gjøres av oss alle betyr at alle lag får trene og spille som normalt en eller annen gang i 2021.

Før den tid er det tid for juleferie og samvær med familie og gode venner. Som med mange andre aktiviteter i året 2020 så blir det dessverre ikke mulig å gjennomføre en felles juleavslutning. Dette bør derfor organiseres internt i lagene frem til jul. Oppfordrer derfor alle lagkontakter til å være kreative for å gjøre de siste treningene ekstra kjekke.

God jul til alle!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket