Støtt Tertnes turn - gå på teater!

Svartnissen er en fartsfylt juleforestilling for alle bergensfamilier. Bestill billetter med koden "Tertnes", så får turngruppen en del av billettsalget!

2019-11-12
red.

Svartnissen settes opp for første gang i Bergen på Ole Bull Scene i november og desember. Bli med når byens beste komikere, Tormod Løvold, Eirik Del Barco Soleglad, Håkon Moe og Kristian Berg Jåtten, skaper byens nye juletradisjon! Regien er ved Bjarte Hjelmeland.

Forestillingen handler om Svartnissen som er på vei til Bergen og truer med å avlyse hele julen! Det blir ingen gaver, og alle barn må spise fiskepudding med bein på julaften... Klarer de tre nisse Mr. Caboom, Tobbi Nissemann og Håkki Rocketroll å redde julen? Det blir garantert morsomme og musikalske ablegøyer i en leken og fartsfylt juleforestilling!

Premiere: lørdag 23. november kl. 19.00. Forestillingen går lørdager kl. 13.00 og søndager 13.00 og 15.00. 

Velg billettypen "Tertnes turn" når du bestill billetter, og bruk kodeordet "Tertnes". Så får turngruppen en del av billettsalget. NB! Disse billettene må bestilles innen fredag 22. november!

Billetter bestilles på  ticketmaster.no/ (klikk "finn billetter).

 

Tertnes-01.jpg

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket