Senior gruppen bidrar nedover i rekkene

Som en super viktig del i Tertnes Håndball sin satsning på topp og bredde - har senior gruppen våres viktige oppgaver nedover i rekkene.

 

Les mer ved å trykke på tittelen.

2019-11-04
georg.solvaag

Som en super viktig del i Tertnes Håndball sin satsning på topp og bredde - har senior gruppen våres viktige oppgaver nedover i rekkene. Av flere årsaker :

1. Vi ønsker å kjenne hverandre og bygge relasjoner.
2. Vi ønsker å hente all sportslig kompetanse vi kan fra senior gruppen, og på den måten bygge treningskultur og skape utvikling for fler.
3. Vi ønsker virkelig at den gode kulturen som er bygget opp i senior gruppen skal smitte over på fremtidige generasjoner. De har jobbet bevisst over flere år med lagkultur med Team som metode. Her ser vi blide jenter i aksjon på 2006 gruppen, men vi har fler grupper hvor senior rullerer eller trener lag og grupper fast  en vinn vinn for alle mener vi  tusen takk til @tertnessenior for all inspirasjon og til spillerne som bruker ekstra tid i hallen på alle våre unge håpefulle.  Vi er takknemlige.

 

https://www.instagram.com/p/B4X97kgJMOY/?utm_source=ig_web_copy_link

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket