Skills clinic: skuddtrening for G17

Som et ledd i klubbens fokus på gode basisferdigheter holdes det en "skills clinic" med Geir Bangstad søndag 24 november fra kl 11-15. Alle nye og etablerte G17 spillere og trenere oppfordres til å stille.

2019-10-28
Jon Fraczak

Geir Bangstad, diplomtrener og FIBA-coach (FECC), er best kjent for oss i Tertnes Basket som treneren som jobber med BLNO laget til Bergen Elite.

Hans engasjement og kunnskap tas nå inn til klubben i det vi håper blir et første av flere møter hvor vi tilrettelegger for intensive økter med fokus på basisferdigheter for spillere og trenere i G17 laget.

Hensikten med å tilby dette til G17 laget er for å øke ferdighetene til de eldste guttespillerne og i tillegg sørge for at alle trenerne som har ansvar for aldersbestemte lag får bygge den kompetansen de trenger for å styrke sitt arbeid i klubben.

Treningen vil foregå søndag 24 november kl 11:00 - 15:00 i TertneshallenOppmøte kl 10:30 og ferdig skiftet og klar til 11:00. Alle spillere og trenere oppfordres til å stille. Treningen er gratis!

cropped-Bergen-Elite-revisi-e1509315149875.png

Vi minner om at Geir holder faste treninger på fredager ved Amalie Skram VGS kl 18:00 - 19:30. Her er alle G17 spillere velkommen til å stille for å repetere og videreutvikle sine ferdigheter. Mer informasjon om dette får dere også på treningen.

Vel møtt!

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket