Tertnes Santander 3v3 ligaen.

Tertnes Fotball Herrer ønsker å invitere dere til 3v3 turnering i vestlandshallen, 27 oktober 2019. Sammen med Norges Fotball Forbund og santander 3v3 ligaen , ønsker vi å gi dere muligheten for en fartsfylt avslutning på sesongen. 

2019-09-05
franklilledal

 

Bilderesultat for 3v3 santander

 

 

Tertnes Fotball Herrer ønsker å invitere dere til 3v3 turnering i vestlandshallen, 27 oktober 2019.
Sammen med Norges Fotball Forbund og santander 3v3 ligaen , ønsker vi å gi dere muligheten for en fartsfylt avslutning på sesongen ,med mange involveringen og topp stemning. 

Velkommen!

Velkommen til Vestlandshallen hvor Tertnes Fotball Herrer er arrangør av Santander 3v3-ligaen den 27. april.

Du kan melde på lag i årsklassene jenter og gutter 6-10 år. Pris per lag 400 kr.

3v3 er en spillform som er både morsom og lærerik. Alle spillerne får mange ballberøringer og det scores mange mål. De fleste deltagerne får oppleve gleden ved å score, dette bidrar til økt mestringsfølelse og fotballglede! I 3v3-ligaen tilbyr vi en utviklende og morsom spillform for barn.

Man spiller Santander 3v3-ligaen på små baner med små mål uten keeper. Alle lagene spiller minimum 5 kamper, 7 minutter pr. kamp. Kampene for ditt lag avvikles i løpet av 3-4 timer.

Link til Påmelding: https://santander3v3tertnes.cups.nu/  

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket