Tertnes Håndball søker trenere

Har du lyst å trene lag i Tertnes?

(Les mer ved å klikke på tittel)

2019-08-08
georg.solvaag
 
Klubben er i fin utvikling og har nå flere spillere og lag enn på mange år. Dette skaper et økt behov for flere trenere som vi nå søker etter.
 
Tertnes satser på trenere og fikk i år støtte til prosjektet «Trenerløftet» av Sparebanken Vest som setter trenerutvikling i fokus.
 
I 2018/19 sesongen hadde Tertnes mer enn 40 lag fordelt på regionserien og minihåndball. Vi deltok også i Bring og Lerøy-kvalifisering på jentesiden. Vi har i dag et nyopprykket damelag til 2. divisjon og et til 5 divisjon.
 
Tertnes skal være en klubb med plass til alle! «Fra liten til eliten – i bredde og kvalitet», «Flest mulig -lengst mulig» og «Håndball for alle» er våre slagord og visjon. Vi skal være der for bredden, men også gi muligheter for spillere til å kunne nå sitt potensiale.
 
Tertnes er konkurransedyktig på trenergodtgjørelse og tilbyr dekking av kurs. Det gis også treneroppfølging gjennom å leie inn eksterne ressurser og ved å benytte trenere fra egne rekker. Klubben er på god vei mot å bygge en flott trenerstall som vi håper du vil være en del av.
 
Kan du være interessert å bidra for barn og unge i Tertnes som trener i en klubb i utvikling så ta en uforpliktende samtale med sportslig leder Inge Torstad på tlf 970 90 220 eller leder Georg Solvåg på tlf 930 07 402.

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket