Treningstider i juni 2019

Tertnes Alliansen med Basket, Håndball og Turn fortsetter sine treninger frem til helgen før Sankthans, fredag 21 juni. Tidene er de vanlig tidene.

2019-05-31
Jon Fraczak

For at vi skal ta i bruk hallen har vi fått overlevert et adgangskort og fått opplæring som tilsynsvakt. Som tilsynsvakter er det en del regler for bruk av hallen. I all hovedsak handler dette om å holde kontroll på de som skal/skal ikke ha tilgang til hallen og ev alarmer som må tas videre med driftsleder Nils Jøran Myking (466 65 281).

Merk at ytterdørene og dørene inn til garderobene vil i perioden være låst. Det vil si at man må ta kontakt med sin respektive lagkontakt for å komme inn i bygget.

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket