Klatring 1. og 2. trinn

3. mai hadde Idrettsskolen en flott runde med klatring utendørs på Eidsvåg kirke, med både strålende sol og haglebyger innimellom!

2019-05-06
phamre

3. mai hadde vi klatring på Eidsvåg kirke med en gjeng tøffe 1. og 2. klassinger.

Idrettsskolen har kjøpt inn nytt klatreutstyr, og vi har nå mange i styret med Klatrekort, så da kunne vi endelig gjøre denne aktiviteten.

Det var noen barn som hadde klatret før, og noen prøvde det for første gang, men det så ut som alle synes dette var kjempegøy! Målet var å prøve klatring - noen klatret opp de første klossene og noen klatret lenger. Litt haggel i håret når haglebygene sto på som værst så ikke ut til å legge noen demper på stemningen. Rappelering ned igjen med gode fraspark så ut som fra en actionfilm!

Ta en titt på bildene i Idrettsskolen sitt bildegalleri. Link på høyresiden under Idrettsskolen sin arkfane.

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket