KLUBBDOMMERKURS ONSDAG 10. APRIL

Vil du bli fotballdommer?

2019-04-02
franklilledal

Tertnes Fotball Damer og Tertnes Fotball Herrer trenger dommere til å avvikle ca 200 kamper årlig i barnefotballen (5er og 7er kamper i klassene J/G 7-11), og målet er å utdanne nok gutter og jenter slik at alle kamper i regi av klubbene dømmes av autoriserte klubbdommere. I tillegg trenger vi hjelp til å gjennomføre kamper i Santander 3v3-ligaen 27. april på Åstveit.

Som klubbdommer er du en viktig bidragsyter til å avvikle kamper for de yngste lagene i klubben. Du får muligheten til å se fotballen fra en annen side i rollen som kampleder og samtidig tjene noen ekstra lommepenger.

Kurset er rettet mot deg som fyller 13 år inneværende år (2006-årgang), men er åpent for andre som ønsker å begynne å dømme. Kurset holdes av Trond Johannessen fra NFF Hordaland.

Sted: Klubbhuset (storsalen)
Tid: Onsdag 10. april kl 18-21.

Påmelding skjer til rubenhaugland@gmail.com     

Oppgi følgende info:

- Fullt navn
- Fødselsdato
- Mobilnummer
- Mobilnummer mor/far (minst en)
- E-post
- Jeg spiller fotball på følgende lag
- Jeg kan ikke dømme følgende dager/tider
- Jeg ønsker å dømme i 3v3-turneringen 27. april (evt tidspunkt) 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket