Lokalderby mellom Tertnes og Fana

En uke til historisk lokalderby!

2019-01-09
oyvindhoysater

Om en uke er det lokalderby mellom Tertnes og Fana i damenes eliteserie, en kamp som er historisk da lagene aldri tidligere har møtt hverandre i en obligatorisk eliteseriekamp. Tertnes ønsker at dette skal bli en skikkelig publikumsfest og i den anledning inviterer vi alle medlemmer i Tertnes Idrettslag Allianse til kampen, og tilbyr billetter til halv pris av ordinær billettpris.

Legger ved invitasjon som jeg ber om at dere med tilknytning til gruppene sprer hos dere, på mail og i sosiale medier, slik at alle får mulighet til å benytte seg av tilbudet. Minner også om at det for anledningen er direktebuss-tilbud med Åsane Turbuss, dvs. tre direkteruter fra hhv. Tertnes, Støbotn og Flaktveit som etter siste påstigningsstopp Åsane Terminal går direkte til Haukelandshallen (med tilsvarende retur etter kamp ca. kl. 20:00). Pris for t/r-billett er kr 30, og med halv pris på kampbillettene, legges det med andre ord til rette for at alle skal kunne komme seg på kamp denne onsdagen.

Minner om at både kamp- og busstilbud må forhåndsbestilles/-kjøpes på https://tertnes.ticketco.events/no/nb/e/eliteserien_201819_fana (husk å legge inn promokode TILA2019 for å få rabatterte billetter). Den såkalte Alliansebilletten er forbeholdt aktive utøvere, trenere og ledere i Tertnes Idrettslag Allianse.

 

Velkommen til kamp! 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket