Lasse Thuen Nilsen`s minnefond har delt ut midler for 2018

Lasse Thuen Nilsen`s minnefond ble opprettet i 2016 og har som mål å dele ut midler til enkeltpersoner eller lag på årlig basis. Fagutvalget for minnefondet har nå gjort sin tildeling for 2018.

2018-12-21
palnielsen

Med bakgrunn i statuttene til minnefondet, ble det besluttet at tildeling for 2018 gjøres til:

  1. Tertnes Fotball Herrer - Gutter 2005 årgangen - kr 16.000,- til dekning av egenandel for reiseturnering i 2019
  2. Tertnes Fotball Herrer - Senior B - kr 4.000,- til pizzakveld

 

Begrunnelse 2005 årgangen

Årgangen fremstår som samlet og med en utpreget sosial profil. Gruppen som består av flere lag, trener alltid sammen og trivselen er høy blant spillerne og alle involverte. Gjennom sesongen har de gjennomført flere sosiale aktiviteter, bl.a. en treningsleir.

 

Begrunnelse Senior B

B-laget har igjen fått samlet flere av Lasse sine venner og består i dag av opptil 30 spillere. Også denne gruppen fremstår som en sosial og positiv vennegjeng i tråd med minnefondets statutter.

 

Vi gratulerer med tildelingen!

 

Fagutvalget for Lasse Thuens Nilsen`s minnefond

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket