Easy Basket og Easy Basket Challenge - 2018/2019

Tertnes Basket holder Easy Basket og Easy Basket Challenge trening for alle basket-interesserte barn født 2006-2010. Treningene foregår per dato i Rollandshallen onsdag 20-21 og torsdag 17-18.

2018-09-12
Jon Fraczak

Treningssesongen for basket er allerede i gang, og Tertnes Basket inviterer alle barn som ønsker å prøve Basketball som idrett til trening. Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde sin interesse!

De foreløpige treningstidene, frem til nye treningstider er fordelt, blir som beskrevet. Vi venter også på tilbakemelding angående nye treningstider i den nye hallen ved Tertnes VGS, og vil da endre treningstider for Easy Basket (11-12 år) og Easy Basket Challenge (opp til 10 år). Når dette er på plass vil vi også søke å skille Easy Basket og Easy Basket Challenge treningene for å gi best mulig trening basert på alder og nivå. For mer informasjon om Easy Basket, les informasjonssidene til NBBF.

For spørsmål knyttet til Tertnes Basket ta gjerne kontakt via e-post på basket@tertnes.no. Vel møtt på trening!

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket