Oppstart for Easy Basket - Høsten 2018

Vi starter opp Easy Basket treningen igjen torsdag 6 september, kl 17-18 i Rollandshallen.

2018-09-03
Jon Fraczak

Det blir oppstart for Easy Basket gjengen førstkommende torsdag 6 september i Rollandshallen kl 1700 - 1800. Trenere blir de samme som i fjor og alle gamle og nye Easy Basket stjerner er hjertelig velkomne til trening og en ny sesong med spennende aktiviteter og kamper.

Merk at treningstidene med stor sannsynlighet blir endret så fort vi får resultatet av tildelingen i den nye hallen til Tertnes VGS. Med andre ord, treningstidene i Rollandhallen vil være midlertidige. Innspill om ønsket halltid vil vi komme tilbake til via foreldrekontakter.

Førstkommende lørdag 8 september er det også Tertnesdagene hvor klubben vil dele ut Easy Basket baller til heldige vinnere av konkurranser vi arrangerer. Basket gjengen vil bli å finne i Åstveithallen fra kl 1100 - 1300.

Da sees vi på trening og på Tertnesdagene. Go Dragons!

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket