Årets seniorlag

Seniorlaget består av en fast stamme med etablerte spillere som tok laget opp til 1 divisjon før årets sesong. I forkant av sesongoppkjøringen var det derfor knyttet stor spenning til eventuelle nye spillere som ville komme til laget.

2018-08-23
Jon Fraczak

Når Tertnes Basket for første gang i historien skal spille i 1 divisjon, nivået under BLNO, har man klart å tiltrekke seg en rekke spennende nye spillere som alle har bred erfaring fra spill på nivået som møter laget denne sesongen. For skal man spille ett nivå høyere må man ta grep, noe også flere av de etablerte spillere også har gjort. Treningsmengden og ikke minst seriøsiteten på det man bedriver av trening og forberedelser til kamp blir nå en litt annen "ball" enn før, og for samtlige er det en kjærkommen utfordring.

Av nye spillere som er kommet til har vi følgende:

Navn Henrik Kjærem Myrvang             Navn Aivis Bisenieks
Posisjon Guard Posisjon Guard
Født 1992 Født 1989
Høyde 187 Høyde 185
Favorittlag Los Angeles Lakers Favorittlag Los Angeles Lakers
     
Navn Benjamin Blake Navn Lars Olav Vikør
Posisjon Forward Posisjon Forward
Født 1980 Født 1969
Høyde 189 Høyde 196
Favorittlag 1990 Loyola Marymount University Favorittlag Los Angeles Lakers

For mer informasjon om kampprogrammet til seniorlaget kan man enkelt laste ned Min Basket appen! Heng med! I år blir det mer spennende enn noensinne!

Go Dragons!

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket