Påmelding Idrettsskolen høst 2018 - KUN for 1. klasse og nye medlemmer

Link til påmelding er klar, men vær obs på at det kun er 1. klassinger og nye medlemmer som skal bruke denne linken for påmelding.

Eksisterende medlemmer av de som nå begynner i 2. klasse til 10. klasse skal IKKE bruke denne linken for påmelding.

2018-08-13
Pål Hamre

Link til påmelding på Tertnes Idrettsskole for høsten 2018 er klar, men vær obs på at det kun er 1. klassinger og nye medlemmer på andre klassetrinn som skal bruke denne linken for påmelding. Vi foretar opptak basert på påmelding og våre prioriteringsretningslinjer, og vi sender ut en e-post så snart opptak er gjennomført. Ved påmelding utover tilgjengelige plasser, vil barnet bli satt opp på venteliste.

Eksisterende medlemmer av de som nå begynner i 2. klasse til 10. klasse skal IKKE bruke denne linken for påmelding. Nå er det slik at medlemskapet videreføres automatisk. Hvis du vil melde ut ditt barn, vennligst send en e-post til styret@tertnesidrettsskole.no med navn og klassetrinn på barnet.

Link til påmelding, for 1. klassinger og nye medlemmer på andre klassetrinn:

Påmelding

Frist påmelding 1. klassinger: 31. august kl 16:00

Frist påmelding øvrige trinn for nye medlemmer: Løpende opptak ved ledig plass. 

Mvh

Styret Tertnes Idrettsskole

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket