Tapte i sluttminuttene mot Fana

Etter en godt gjennomført bortekamp mot Fana, ble det likevel ingen poeng tilbake til Tertnes.

2018-08-06
palnielsen

Se mål og situasjoner fra kampen

Etter seier forrige helg mot Øystese, var denne gangen formsterke Fana som var motstander på Nesttun. Etter en dårlig start på sesongen, har Fana fått sving på sakene og fremstått meget solid i de siste kampene. Kampen startet i et høyt tempo og begge lag hadde fikk noen gode sjanser til å ta en tidlig ledelse. Tertnes overrasket Fana med å være fullt på høyde spillemessig, og hadde kanskje ballen vel så mye som hjemmelaget utover i omgangen. 

Fana-Tertnes-Bilde1.jpg

Etter 27 minutter kom så omgangens største sjanse, og det var Fana som fikk den gode muligheten. En smart pasning ble spilt bak ryggen til Tertnes sin midtstopper, og Fana angriperen fikk sendt avgårde et hardt skudd fra 6 meter. Tertnes keeper Joachim Skønberg fikk opp en hånd og avverget mesterlig. Etter noen halvsjanser til begge lag, ebbet første omgang ut uten scoringer. Tertnes hadde grunn til å være fornøyd både med spill og innsats på dette tidspunktet.

Fana-Tertnes-Bilde3jpg.jpgEtter pause la Tertnes seg noe lavene i banen, men Fana skapte ikke veldig mye fremover i banen. I stedet ble det mye stillingskrig mellom to godt organiserte lag. Tertnes hadde et par gode langskudd etter 79 og 81 minutter, men uten å få uttelling. I stedet var det Fana som avgjorde kampen da laget fikk corner 1 minutt før slutt. Etter litt klabb og babb i feltet, kunne Matilla Markus banke ballen i nettmaskene fra et par meters hold. 

På overtid fikk så Tertnes en gigantsjane da Andreas Snekkevik fra to meter kunne heade ballen i nettet, men dessverre for Tertnes var marginene ikke på lagets side ved den anledningen. Dermed ble det et 0-1 tap for Fana, men det var likevel mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Spillemessig stod laget ikke tilbake for formsterke Fana, og kun tilfeldigheter gjorde at det ikke ble poeng denne gangen. Neste utfordring blir minst like tøff, da Fyllingsdalen kommer på besøk til Åstveit til helgen.

Kampfakta:

Fana - Tertnes 1-0+ (0-0) Norsk Tipping Ligaen – Nesttun Idrettspark

Mål: 1-0: Fana (89 min)

Gule kort: Tertnes: Christer, Henrik -  Fana: 0 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Glenn – Erling- Eirik- Chister- Tommy - Henrik- Sebastian - Herman- Ruben- Andreas

Innbyttere: Chappy, Karl-Erik

 


 
 
 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket