Tertnes Gutter 15 vant B-finalen i Norway Cup

Tertnes Gutter 15 klarte kunstykket med å vinne B-finalen i Norway Cup. Etter en spennende finale mot Haugerud fra Oslo, kunne guttene heve pokalen etter 2-1 seier. 

2018-08-03
palnielsen

I gruppespillet kom laget på tredjeplass, kun marginer unna å nå A-sluttspillet. Bl.a. slo Tertnes laget fra Makedonia som vant puljen. Men onsdag og torsdag kunne ingen hindre de talentfulle guttene å nå finalen. I tur og orden slo Tertnes ut Kil/Hemne, Skedsmo, Skrim og Hønefoss. De fleste av disse lagene er 1.divisjonslag på Østlandet.

Tertnes Gutter 15 tok godt vare på sjansen i finalen og beseiret Haugerud 2-1.

Gutter15_NC1.JPG

En meget fornøyd gjeng med pokalen etter finaleseieren mot Haugerud 

Etter en fantastisk uke, ble innsatsen kronet med seier i en finale hvor Tertnes var det beste laget gjennom det meste av kampen. Det ble spennende på slutten, men Tertnes dro en fortjent seier i havn. Vi gratulerer spillere, trenere, støtteapparat og foreldre med en herlig avslutning på Norway Cup 2018.

Gutter15_NC4.jpg

To fornøyde og stolte trenere i Jan Roger Hånes og Hege Hvidsten

Klikk her for å se hva Åsane Tidende skriver om saken

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket