Tap og seier da Tertnes startet høstsesongen

Etter et klart tap for Sogndal 2 forrige helg, klarte Tertnes å snu trenden og vant 3-2 borte mot Øystese i den viktige kampen i bunnstriden. 

2018-07-31
palnielsen

Se mål og situasjoner fra kampen mellom Øystese og Tertnes

Hvis du vil se filmen i fullskjerm, klikk på "Youtube" nederst i filmen etter at den har startet.

Etter tre klare tap, ble det endelig seier igjen da Tertnes dro til Øystese lørdag 28. juli. Det viktige oppgjøret på nedre halvdel av tabellen, avgjorde Tertnes til sin fordel, selv om den tilsynelatende trygge 3-0 ledelsen nesten ble skuslet bort. Men til tross for hektiske sluttminutter, holdt laget unna og vant 3-2 til slutt. 

Det er ingen tvil om at Tertnes har slitt defensivt den siste tiden. Før oppgjøret mot Øystese hadde laget sluppet inn 18 mål på tre kamper, og har i tur og orden møtt gode lag som Viking 2, Sotra og Sogndal 2. Det paradoksale er at alle kampene har vært jevn i en time, men siste 30 minutter har det glippet for trener Brudviks gutter. Også mot Øystese måtte keeper Skønberg plukke to baller ut av nettet, men som kjent handler det om å score mer enn motstanderen, og den jobben ble utført til stående karakter i den kampen. 

Mot Øystese var litt av spillegleden og innsatsen som skal prege et Tertnes lag tilbake. Tertnes tok umiddelbart kommandoen i kampen og allerede etter 1 minutt kunne Herman Stakset gitt laget ledelsen da han dundret ballen i tverrleggeren fra 20 meter. 

Bilde1_%D8ystese-Tertnes.jpg

Laget fortsatte å kjøre på og etter knappe halvtimen kunne Tommy Gaustad gi sitt lag ledelsen på et vakkert langskudd utenfor 16 meteren. Kun få minutter senere ble et hjørnespark fra Sebastian Brudvik like godt skrudd i kassen fra Tertnes sin venstreside, og dermed 2-0. Like etter pause var Andreas Snekkevik påpasselig fremme på et gjennomspill og fikk pirket ballen forbi en utrusende keeper. En 3-0 ledelse er vanligvis ganske så trygg, men hardtkjempende Øystese ga aldri opp og fikk etter hvert etablert et visst trykk. 

Bilde3_%D8ystese-Tertnes.jpg

To reduseringer etter hhv 80 og 90 minutter ga hjemmelaget håp, men Tertnes red stormen av og kunne reise hjem med svært viktige 3 poeng. Kampen sett under ett, er det heller ingen tvil om at Tertnes vant en fortjent seier, spesielt på bakgrunn av en solid første omgang. 

Med 9 poeng ned til nedrykksstreken, har Tertnes nå fått et lite pusterom. Allerede neste helg er det formsterke Fana som er motstander på Nesttun, noe som blir nok en vanskelig utfordring. Men med innsats som mot Øystese, er alt mulig for denne gjengen. 

Kampfakta:

Øystese - Tertnes 2-3 (0-2) Norsk Tipping Ligaen – Norheimsund Stadion

Mål: 0-1: Tertnes (26 min v/Tommy Gaustad) 0-2: Tertnes (32 min. v/Sebastian Brudvik) 0-3: Tertnes (48 min v/Andreas Bøe Snekkevik) 1-3: Øystese (80 min) 2-3: Øystese (90 min)

Gule kort: Tertnes: Henrik, Øystese: 1 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Glenn – Erling- Eirik- Chister- Tommy - Henrik- Sebastian - Herman- Ruben- Andreas

Innbyttere: Dessy, Chappy

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket