Tertnes vertskap for trenerutdanning

UEFA A-lisensutdanning er trinn 3 av 4 i NFFs trenerutdanningsstige. Primærmålgruppen er trenere i toppfotballen eller på høyt spillerutviklingsnivå. 21.juni var Tertnes vertskap for en økt hvor a-laget med god hjelp fra Åsane og eget G15 lag deltok.

2018-06-21
palnielsen

NFF Hordaland er i år vertsakp for NFF sin UEFA A-lisensutdanning. I hele denne uken foregår det mange økter fordelt over flere baner i Bergensområdet. Her vil kandidater til A-lisens lede økter under kyndig veiledning fra NFF sitt eget veilederapparat. 

Torsdag 21 juni var det klart for treningsøkt på Åstveit med Tertnes sitt A-lag som objekter. Åsane bidro også med spillere i tillegg til noen fra Tertnes sitt G15 lag. 

Bilde1_Alisens.jpg

Tema for økten var omstillingsfasen fra forsvar til angrep, og spesielt på valgmuligheter i den første fasen etter gjenvinning av ballen. 

Bilde2_Alisens.jpg

Økten var delt inn i 4 deler i 20 minutters bolker. Noen av momentene som var vektlagt var orientering, verne om ball, pasningsvalg, rom og bevegelse.

Bilde3_Alisens.jpg

Bilde4_Alisens.jpg

Etter økten var det oppsummering ved veileder og trenerne i storsalen på Åstveit. Her fikk tilskuerne et interessant innblikk i hva det vil si å ta en A-lisensutdanning, og alle aspektene som kandidatene må forholde seg til underveis. Takk til både veileder Jan Roar Saltvik og alle trenerne for et godt foredrag og interessante diskusjoner. 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket