Scoring på overtid sikret 3 poeng mot Brodd

De fleste hadde innfunnet seg med et uavgjort resultat på Åstveit, men på overtid sikret Erling Tenden Myklebust seieren med en markkryper. Dermed ble det til slutt 3-2 seier i en kamp hvor Tertnes ledet 2-0 etter 25 minutter. 

2018-06-10
palnielsen

Se mål og situasjoner

Hvis du vil se filmen i fullskjerm, klikk på "Youtube" nederst i filmen etter at den har startet.

Nyopprykkede Brodd har fått en meget god start på sesongen med 14 poeng på sine første kamper. Dermed lå laget foran Tertnes på tabellen før lørdagens kamp. Tetnes på sin side kom fra 4-1 seier over Varegg sist helg og ønsket å fortsette den gode trenden med nok en trepoenger.

Tertnes innledet oppgjøret klart best og vant de fleste duellene på midtbanen. Etter 17 minutter var det klart for 1-0 til hjemmelaget etter et fint oppbygget angrep. Frank Lilledal fikk til slutt lagt inn fra venstrekanten og foran mål dukket målgarantisten Tommy Gaustad opp og ekspederte ballen sikkert i nettet fra kort hold.

Bilde_1_Tertnes-Brodd.jpg

Tertnes fortsatte i det gode sporet og kun 9 minutter senere ble ledelsen doblet. Frank Lilledal herjet på sin venstrekant, lurte sin oppasser og dro avgårde et skudd som forsvant inn til venstre for keeper. Dermed 2-0 til Tertnes etter 26 minutter.

Bilde_3_Tertnes-Brodd.jpg

Etter dette målet virket det som om hjemmelaget trodde at dette skulle ordne seg uten de helt store problemene, for laget tillot Brodd sakte, men sikkert å komme inn i kampen. Bortelaget overtok initiativet i kampen når en halvtime var spilt og hadde flere muligheter til å redusere før pause. Også Tertnes hadde sine sjanser, men laget var fornøyd med å kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

Bilde_2_Tertnes-Brodd_1.jpg

I pausen ble det snakket om å holde trykket oppe og ligge trygt i rammen, men det motsatte skjedde i praksis. Allerede etter få sekunder kunne Brodd ha redusert, men keeper Skønberg vartet opp med en fin redning på skuddet fra kort hold. 

Men etter 52 minutter var det ny spenning i kampen da Brodd omsider klarte å redusere til 1-2. Et unødvendig brudd i midtbaneleddet førte til ubalanse i Tertnes forsvaret og De Souza kunne enkelt trille ballen til venstre for keeper. Og 14 minutter senere var det klart for utligning. Et uheldig tilbakespill ble plukket opp av en oppmerksom Sindre Haarberg og han fikk foten på ballen som føk i nettmaskene. Dermed 2-2 ut av ingenting og lagene var like langt.

Bilde_4_Tertnes-Brodd.jpg

Nå bølget kampen fram og tilbake og både Tertnes og Brodd hadde sjanser nok til å avgjøre kampen. På overtid var det imidlertid hjemmelaget som hadde marginene på sin side da midtstopper Erling Tenden Myklebust fikk vendt opp og sendt avgårde en markkryper i retning Brodd målet. En uheldig keeper mistet ballen under kroppen og ballen rullet sakte over streken. Dermed endte det spennende oppgjøret med seier 3-2 til Tertnes. Brodd følte seg naturligvis snytt for minst et poeng, men på bakgrunn av at Tertnes nærmest ga vekk sin ledelse, var det kanskje greit at det var hjemmelaget som stakk av med seieren denne gangen.

Bilde_5_Tertnes-Brodd.jpg

Nå er neste utfordring Viking 2 på Stanvanger Stadion, noe som blir nok en tøff utfordring for et Tertnes lag som er tilbake i flytsonen.

Kampfakta:

Tertnes - Brodd 3-2 (2-0) Norsk Tipping Ligaen – Åstveit Idrettspark

Mål: 1-0: Tertnes (17 min v/Tommy Gaustad) 2-0: Tertnes (26 min. v/Frank Lilledal) 2-1: Brodd (52 min) 2-2: Brodd (66 min) 3-2: Tertnes (92 min. v/Erling Tenden Myklebust)

Gule kort: Tertnes: Ruben, Brodd: 2 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Ruben – Erling- Sindre - Henrik - Herman- Eirik - Frank- Sebastian - Tommy - Andreas

Innbyttere: Stefan, Karl-Erik, Belly

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket