Viktig borteseier mot Varegg

Et Varegg lag med en dårlig start på sesongen, hadde bruk for en seier mot et Tertnes lag litt ute av form. Etter 90 minutter var det imidlertid bortelaget som kunne dra hjem med 3 fortjente poeng i kofferten.

2018-06-09
palnielsen

Se mål og siutuasjoner fra kampen

Hvis du vil se filmen i fullskjerm, klikk på "Youtube" nederst i filmen etter at den har startet.

Tertnes fikk en meget god start på dete oppgjøret, for allerede etter 13 minutter var det klart for ledelse til bortelaget. Andreas Bøe Snekkevik kom seg løs på høyrekanten og fikk lagt inn foran kassen. Der stod måltyven Tommy Gaustad på rundt 5 meter og flikket ballen enkelt i nettaket.

Bilde3-Varegg-Tertnes.jpg

Hjemmelaget kom seg raskt til hektene og kun minuttet etter var det fare på ferde etter en godt gjennomført kontring. Keeper Joachim Skønberg kom ut og fikk avverget forsøket fra Varegg spissen. 

Utover i omgangen var det ganske jevnt fordelt med sjanser til begge lag, men det var Tertnes som var nærmest til å øke sin ledelse. Etter 35 minutter var det klabb og babb foran Varegg målet etter en Tertnes corner, og målscorer Gaustad satte ballen kontant i tverrlegger fra 6 meter. 

Bilde4-Varegg-Tertnes.jpg

Lagene kunne dermed etter hvert gå til pause i den sterke sommervarmen etter en omgang med relativt lavt tempo, men med bortelaget fortjent i ledelsen.

Etter hvilen fortsatte stillingskrigen på midtbanen, men det skulle vise seg at kampen ville åpne seg opp og at sjansene ville komme til begge lag. Etter 65 minutter var det klart for dobling av Tertnes sin ledelse. Eirik Nielsen Hornnes spilte fint Snekkevik gjennom Varegg forsvaret og alene med keeper gjorde han ingen feil og satte ballen kontrollert til side for keeper. Dermed 2-0 til bortelaget.

Bilde5-Varegg-Tertnes.jpg

I minuttene som fulgte trykket Tertnes på og hadde flere store sjanser til å punktere oppgjøret. Nærmest var Snekkevik etter 80 minutter da han klinket ballen i stangen fra 16 meter. Istedet var det Varegg som etter 81 minutter brakte ny spenning i kampen da de reduserte til 1-2 på en kontring. Manuel Carvalho var mannen bak scoringen. 

Men dette skulle være Tertnes sin dag, for i det 90 minutt puttet Gaustad ytterligere to ganger og fastsatte sluttresultatet til 1-4. Totalt sett meget fortjent seier etter spill og sjanser, selv om det var spenning hele veien inn. 

Bilde6-Varegg-Tertnes.jpg


Neste utfordrig for Tertnes er Brodd, som kommer på besøk til Åstveit lørdag 9/6 kl. 15.00.

Kampfakta:

Varegg- Tertnes 1-4 (0-1) Norsk Tipping Ligaen – Stemmemyren Idrettspark

Mål: 0-1: Tertnes (13 min v/Tommy Gaustad) 0-2: Tertnes (65 min. v/Andreas Bøe Snekkevik) 1-2: Varegg (81 min) 1-3: Tertnes (90 min. v/Tommy Gaustad) 1-4: Tertnes (90 min. v/Tommy Gaustad)

Gule kort: Tertnes: Kjetil, Tommy, Frank, Herman, Varegg: 2 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Ruben – Kjetil- Sindre - Henrik - Herman- Eirik - Frank- Sebastian - Tommy - Andreas

Innbyttere: Stefan

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket