Fremdeles ubeseiret på Åstveit

Brann 2 kunne ikke hindre at Tertnes befestet sin gode hjemmestatistikk med 3 strake hjemmeseire i årets sesong. Etter en godt gjennomført kamp, ble det til slutt 3-1 og tre meget vktige poeng for trener Brudvik`s disipler.

2018-05-18
palnielsen

Se mål og situasjoner fra kampen

Hvis du vil se filmen i fullskjerm, klikk på "Youtube" nederst i filmen etter at den har startet.

Mens Tertnes hadde fått en god start på årets sesong, var det et Brann 2 lag i poengnød som gjestet Åstveit lørdag 14. mai. Med null poeng på de første kampene, var det helt klart at bortelaget ville gå i kjelleren for å ta den første seieren denne våren. 

Men det var hjemmelaget som fikk drømmestarten på dette oppgjøret. Allerede etter 3 minutter var det klart for ledelse til Tertnes. Et innlegg fra høyrekanten ble sikkert ekspedert i kassen fra rundt 15 meter til høyre for Brann 2 keeper Markus Pettersen. Midtbanespiller Eirik Nielsen Hornnes kunne dermed notere seg for sin tredje putting så langt i sesongen. 

Tertnes-Brann2-bilde2.jpg

Tertnes fortsatte å beholde trykket og kvarteret senere kunne hjemmelaget øket sin ledelse. Andreas Bøe Snekkevik tråklet seg gjennom midtforsvaret til Brann 2, men avslutningen fra 11 meter ble for svak og keeper fikk en hånd på ballen. 

I en ikke altfor sjanserik 1. omgang, var det hjemmelaget som hadde initiativet, men Brann 2 fikk sin største sjanse på en corner etter 43 minutter. På bakerste stolpe kunne en umarkert Jonas Fredriksen ha stanget inn utligningen, men han rakk ikke helt opp ved den anledningen. Dermed stod det 1-0 til pause.

Etter hvilen fortsatte kampen i samme sporet de første minuttene med hjemmelaget som det førende laget. Etter 65 minutter kunne Tertnes juble for 2-0 scoring etter et fint oppbygget angrep som startet med keeper. Med fint pasningsspill og gode bevegelser, tråklet Tertnes seg oppover sin høyrekant. Snekkevik fikk hodet på innlegget fra kaptein Reigstad, og på returen dukket Ruben Garlid opp og satte ballen inn via stolpen. En virkelig fin scoring med 11 trekk uten av motstander var borti ballen. 

Tertnes-Brann2-bilde1.jpg

Men etter denne scoringen kom så Brann 2 sin beste periode i kampen, og allerede etter 68 minutter kunne Brann 2 tenne håp om poeng. Et innlegg fra høyrekanten ble kontant headet i kassen fra Jonas Fredriksen. Med denne scoringen fikk laget ny energi og de neste minuttene var det Brann 2 som var det beste laget, men uten at de helt store sjansene ble produsert. Tertnes var hele tiden farlige på sine overganger og innbytter "Belly" kunne med litt hell ha øket Tertnes sin ledelse både en og to ganger. Men det var Andreas Snekkevik som i sluttminuttene fjernet all tvil om hvor seieren skulle havne denne dagen. Han mottok ballen i midtbaneleddet, og forserte til 16 meteren. Det er alltid ledig i krysset og det var nettopp der Snekkevik klinket ballen utagbart for keeper. Dermed 3-1 og nok en seier for et Tertnes lag i form.

Tertnes-Brann2-bilde3.jpg

Neste utfordring er Førde borte, og da møter Tertnes nok et lag i skikkelig poengnød. Vi ser fram til gresskamp og et spennende oppgjør mot bl.a. tidligere Tertnes spiller Vegard Savland. 

Kampfakta:

Tertnes - Brann 2 3-1 (1-0) Norsk Tipping Ligaen – Åstveit Idrettspark

Mål: 1-0: Tertnes (03 min v/Eirik Nielsen Hornnes) 2-0: Tertnes (65 min. v/Erling Tenden Myklebust) 2-1: Brann 2 (68 min) 3-1: Tertnes (87 min. v/Andreas Bøe Snekkevik)

Gule kort: Tertnes: Sindre - Brann 2 1 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Christer – Erling - Sindre - Henrik - Herman- Eirik - Ruben- Sebastian - Tommy - Andreas

Innbyttere: Belly, Stefan

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket