Poengdeling mot Stord

I en kamp hvor begge lagene kunne stukket av med 3 poeng, ble det til slutt poengdeling i oppgjøret mot Stord.

2018-05-10
palnielsen

Se mål og situasjoner fra kampen

Hvis du vil se filmen i fullskjerm, klikk på "Youtube" nederst i filmen etter at den har startet.

Tertnes har fått en akseptabel start på årets sesong, og har plassert seg omtrent på midten av tabellen etter 4 spilte kamper. Motstander lørdag 5.mai var Stord som på sin side kun hadde innkassert 1 poeng før møte med Tertnes. Det var derfor liten tvil om at hjemmelaget hadde klare planer om årets første tre-poenger denne sesongen. 

Det var Tertnes som skulle få den første sjansen i kampen etter 15 minutter. Andreas Snekkevik kom seg løs på høyrekanten, og fikk etter hvert slått inn foran kassen til en umarkert Eirik Nielsen Hornnes. Hans stikker til "Belly" ble nesten omsatt til ledelse 1-0, men keeper kom ut og gjorde vinkelen vanskelig for Tertnes sin kjappe venstreving.

Stord_Tertnes_bilde1.jpg

Dette var ikke en kamp med de mange målsjansene, men etter 35 minutter kunne hjemmelaget tatt ledelsen da Stords Kristoffer Kleven kom alene mot Tertnes keeperen. I siste øyeblikk fikk midtstopper Erling T. Myklebust imidlertid satt inn en susende takling og ballen føk til en corner. Etter mye spill mellom lagenes 16-meter, kunne publikum konstatere få sjanser etter de første 45 minuttene.

Stord_Tertnes_bilde2.jpg

Etter hvilen var det hjemmelaget som umiddelbart tok tak i oppgjøret. Etter 52 kunne minutter kunne Stord juble for ledelse da Martin Fløyen fikk tråklet seg gjennom et noe avventende Tertnes forsvar. Men kun 6 minutter senere var det klart for utligning da Tertnes fikk en av sine mange cornere. Erling T. Myklebust steg til værs og headet kontant ballen i kassen fra kort hold. Dermed 1-1 og lagene var like langt.

Etter dette var det nervøst spill fra begge lag, og det kunne virke som om frykten for å tape var større enn ønsket om å vinne. På slutten kunne begge lag likevel stukket av med alle poengene, og spesielt Tertnes hadde noen bra sjanser som kunne gitt tellende resultater. 

Stord_Tertnes_bilde3.jpg

Etter 81 minutter drev Edmund Chappy innover fra sin venstreside og fikk etter hvert spilt den unge lovende Herman Stakset gjennom. Men vinkelen ble for spiss og keeper fikk med nød og neppe avverget skuddet fra 4 meter. Dermed endte oppgjøret 1-1, noe begge lagene egentlig kan si seg noenlunde fornøyd med. Det var jevnt både i banespill og i antall sjanser, og da var det ikke mer enn rett og rimelig at det endte med poengdeling. 

Neste utfordring for Tertnes er hjemmekamp mot Brann 2 førstkommende mandag 14. mai kl. 19.00. Ta turen til Åstveit og få med deg denne spennende kampen mot Brann sine nest beste. 

Kampfakta:

Stord - Tertnes 1-1 (0-0) Norsk Tipping Ligaen – Vikhaugane Kunstgress

Mål: 1-0 Stord (52 min) 1-1: Tertnes (58 min. v/Erling Tenden Myklebust) 

Gule kort: Tertnes: Snekkevik, - Stord 4 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Christer – Erling - Sindre - Ruben - Belly - Eirik - Henrik - Sebastian - Tommy - Andreas

Innbyttere: Herman, Chappy

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket