Tertnes med to tap mot Fyllingsdalen i NM og seriekamp

På under en uke rakk Tertnes å tape to kamper mot Fyllingsdalen i hhv NM 1.runde og seriekamp noen dager senere.

2018-04-29
palnielsen

Fyllingsdalen var motstander da Tertnes for andre gang på to år skulle spille 1.runde i NM. Det var på forhånd berettighet håp om avansement mot divisjonskollegaen fra vest, men det skulle vise seg at drømmen om å nå 2. runde for første gang i klubbens historie ble for vanskelig å oppnå. 

Bilde2_Tertnes-FKF.jpg

Etter en meget jevn 1. omgang, hvor mye av banespillet foregikk på midtbanen, tok FKF over mye av initiativet etter hvilen. Tertnes ble trykket bakover, men hadde sine sporadiske sjanser likevel. 8 minutter før slutt, ble kampen avgjort på et meget tvilsomt straffespark. 

Bilde1_Tertnes-FKF.jpg

Kasper Bergset gjorde ingen feil fra krittmerke, og dermed kunne FKF juble for avansement og mange kroner i klubbkassen. Ingenting å si på at FKF vant kampen, men synd at avgjørelsen falt på et straffespark av den sorten. 

Kampfakta:

Tertnes - Fyllingsdalen 0-1 (0-0) NM 1. runde – Åstveit Idrettspark

Mål: 0-1 FKF (83 min - straffe)

Gule kort: Tertnes Ruben, Chappy, Eirik– FKF 2 stk

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Christer – Erling - Sindre - Ruben - Frank - Eirik - Henrik - Sebastian - Chappy - Andreas

Innbyttere: Frank, Herman, Tommy

Seriekamp søndag 22.04.18

Noen dagen senere, søndag 22.04, var det klart for seriekamp mot samme motstander. Tertnes var litt preget av karanterner og skader, men møte opp med et klart håp om poeng likevel. Etter en fartsfylt innledning på kampen, var det hjemmelaget som tok ledelsen allerede etter 7 minutter. Men Eirik Nielsen Hornnes utlignet ledelsen allerede etter 13 minutter på et flott langskudd i hjørnet.

Bilde1_Fyllingsdalen-Tertnes.jpg

Etter dette var det sjansebonansa på begge sider og Tertnes kunne scoret både 1 og 2 ganger de neste minuttene. Men dessverre for Tertnes var det FKF som igjen pyntet på målprotokollen etter 37 minutter. Tertnes keeper Joachim Skønberg prøvde sine dribleferdigheter som bakerste mann, noe som gikk relativt dårlig. Tobias Alme kunne enkelt heade ballen over målstreken uten noen i nærheten. Dermed 2-1 til pause.

Etter hvilen så man mye av det som skjedde i NM kampen. Tertnes mistet litt av trykket og la seg lavere i banen. Dermed overtok FKF initiativet i kampen og det var ikke ufortjent da laget puttet både etter 58 og 68 minutter. Tertnes virket litt preget av to kamper på få dager og innså etter hvert at det ble vanskelig med poeng mot et bra hjemmelag. 
 
Dermed ble det til slutt et greit tap mot FKF, som nok blir å regne i toppen i år. Positivt for Tertnes at laget henger sammen i en god time og definitivt har sine sjanser til poeng i denne kampen. Nå er det bare å brette opp armene til neste utfordring som er Vardeneset på Åstveit.
 

Kampfakta:

Fyllingsdalen - Tertnes 4-1 (2-1) Norsk Tipping Ligaen – Varden Idrettspark

Mål: 1-0 FKF (7 min) 1-1: Tertnes (13 min v/Eirik Nielsen Hornnes) 2-1: FKF (37 min) 3-1: FKF(58 min) 4-1: FKF (68 min)

Gule kort: Tertnes: Belly, Erling– FKF 2 stk

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Christer – Erling - Sindre - Ruben - Frank - Eirik - Tommy - Sebastian - Chappy - Andreas

Innbyttere: Hermann, Belly

 

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket