Tertnes Fotball Herrer inviterer til trenerforum torsdag 15.02

Klar for noen tips i treningsarbeidet ditt? Ønsker du å dele erfaringer med andre trenere eller lagledere i klubben? Da bør du prioritere denne seansen på Åstveit.

2018-02-01
palnielsen

Da setter du av noen timer i storsalen på Åstveit torsdag 15.02. Alle som ønsker faglig påfyll er velkommen, enten du er trener eller lagleder i barne- eller ungdomsfotballen.

Hege Hvidsten og Andreas Jørgensen har satt sammen en agenda med både litt teori og praktiske øvelser. 

Tid

Tema

19.30 – 20.30

Hvordan benytte Landslagsskolen til å lage årsplan, halvårsplan, månedsplan og ukes/økt-planer og derigjennom planlegge en treningsøkt og bruke læringsmomenter i treningsarbeidet.

20.30 – 21.30

Demonstrasjon på feltet av en planlagt treningsøkt basert på Landslagsskolen. Objekter: Tertnes G15.

21.30 – 22.00

Oppsummering av praksisøkten og trenerforum, tema, etc.

Vel møtt! Vi oppfordrer på det varmeste at du får med deg denne seansen og finner løsninger på eventuelle treninger som kolliderer. Sees på Åstveit :-)

Meld deg på her!

Spillmodell.jpg

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket