Nå kan du kjøpe dine julegaver hos Tertnes Fotball Herrer.

Vi har inngått et samarbeid med Mattradisjon AS på Fisketorget og kan tilby deg som medlem å handle flotte julegaver med spekemat igjennom vårt idrettslag. 

2017-11-15
TFH

Vi har inngått et samarbeid med Mattradisjon AS på Fisketorget og kan tilby deg som medlem å handle flotte julegaver med spekemat igjennom vårt idrettslag.

For hver Julegavepakke som blir handlet får Tertnes fotball herrer en inntekt som hjelper oss og å skape et bedre tilbud til våre medlemmer.

Hva kan man handle av Julegavepakker?

 I vedlegget følger vår julebrosjyre som presenterer 2 populære spekematgaver til jul

  • Fisketorgets Gaveeske – Årets julegave til Bergensere.
  • God Jul Gaveeske – Den inneholder julens klassiske spekepølser.

Gjør unna julehandelen på 5 minutter og handle julegavepakkene her: http://mattradisjon.no/25/julegavepakker-2017/?aff=4

 Det er viktig du benytter lenken over når du klikker deg inn før handelen, slik at du får våre spesialpriser og unngår fraktkostnaden.

 Lenken over kan også kopieres og deles med andre slik at også de kan benytte seg av dette tilbudet, det vil også gi klubben økte inntekter.    

 Siste bestillingsdag er onsdag 22 november.

 Du slipper fraktkostnad

Julegavepakkene blir levert til klubbhuset innen mandag 11.desember og kan hentes her.

I handle-prosessen velger du «frakt til idrettslag» og på denne måten slipper alle medlemmer fraktkostnaden og får alt levert i en forsendelse fra leverandør.

Vi håper dere handler de populære julegavepakker og støtter klubben!

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket