Fair Play klubb også i 2017

 NFF Hordaland fortsetter arbeidet med å sette ekstra fokus på Fair Play 

2017-06-14
oyvindhoysater
 NFF Hordaland fortsetter arbeidet med å sette ekstra fokus på Fair Play og skal også i år dele ut Fair Play-sertifikat til de klubbene som oppfyller de kravene som stilles. Den 6. juni mottok vi i Tertnes Fotball Damer «Klubbsertifikatet 2017» som bevis for at vi også i er kvalifisert som Fair Play klubb.

Tertnes Fotball Damer følger naturligvis opp dette viktige arbeidet i praksis og har kontinuerlig fokus på Fair Play og godt holdningsarbeid. I det daglige er Fair Play selvsagt, synes vi. Det som er synlig er at alle lag i både barne- og ungdomsfotballen har kampverter på sine hjemmekamper. Lagene i ungdomsfotballen skal dessuten gjennomføre Fair Play-møter. Avslutningsvis er det et krav om at seniorlag skal gjennomføre et spillermøte med Fair Play som tema.

Klubber som skal bli godkjent Fair Play-klubb må ha et Fair Play-utvalg bestående av minst tre personer. Klubben takker utvalget som ledes av Kristine Holmelid.

Link til NFF Hordaland finner du her

Fair-Play_284x170.jpg

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

17.12.2018
Turn 2009 påmelding

12:00 - 16:00