Fotballfritidsordningen blir en del av Telenor Xtra

Tertnes fotball Herrer er blitt tildelt en plass under NFF´s etablerte fotballfritidssatsning Telenor Xtra. 

2016-05-19
oyvindhoysater

Telenor Xtra er en landsomfattende fotballfritidsordning (FFO), NFF i samarbeid med Telenor har opprettet for å øke kvaliteten på barnefotballen.

For Tertnes Fotball Herrer vil dette si at Tertnes sin FFO er godkjent og kvalitetssikret gjennom Telenor Xtra. Dette på bakgrunn av kompetansen og kvaliteten Tertnes kan tilby via det pedagogiske og det sportslige opplegget rundt FFO. Under Telenor Xtra vil Tertnes få jevnlig oppfølging og påfyll av kompetanse for å sikre at krav og målsetninger samsvarer med Telenor Xtra sine planer og visjoner.

Kort grunnleggende informasjon om hva Tertnes Fotball Herrer tilbyr i fotballfritidsordningen kan du finne her: http://www.tertnes.no/fotball-herrer/2016/04/26/oppstart-av-fotball-fritidsordning/

Tirsdag 24. mai vil det bli lagt ut en brosjyre og påmeldingsskjema med omfattende informasjon angående Tertnes Fotball Herrers Fotballfritidsordning, Telenor Xtra.

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

17.12.2018
Turn 2009 påmelding

12:00 - 16:00