Tertnes ILs årsfest

Lørdag 23 januar ble årsfesten for Tertnes IL avholdt, status etter året 2015 for de forskjellige avdelingene i alliansen ble gjennomgodt, vil her oppsummere TFH 2015 status.

2016-01-31
oyvindhoysater

Men først vil vi gratulere Geir Morten Schurmeyer med hedersmerke i sølv fra Tertnes IL.

TFH er med sine 575 medlemmer den største gruppen i Tertnes IL, og hver uke legger ca 90 trenere ned timevis med innsats ute på banene for å opprettholde det gode tilbudet vi har til våre barn. Som andre klubb i Hordaland ble TFH godkjent som Kvalitetsklubb nivå 1, NFF uttaler at godt strukturerte klubber skaper sportslig utvikling, stimulerer til mer frivillighet,gir kompetanse og trygghet i den rollen hver enkelt skal utøve. TFH har oppfylt 18 hovedkriterier innenfor områdene, aktivitet, organisasjon, kompetanse samt samfunns- og verdiarbeid.

Dommere fra TFH har gjort seg bemerket i 2015, i juni debuterte Adrian Gjendemsjø i tippeligaen, dette i kampen mellom Tromsø og Molde, mens Ruben Haugland ble tildelt  «Årets unge dommer» fra Hordaland Fotballkrets.

A-Laget: 2015 var en tung sesong , med mye stang ut. Etterhvert ble nedrykksspøkelset svært ubehagelig, men med 13 poeng på de fem siste kampene ble plassen reddet i siste serieomgang. All honnør til spillere, trenere og støtteapparat som klarte jobben til slutt. Oppkjøring til årets sesong er godt igang og årets første treningskamp var mot OS lørdag den 23 januar.

Junior: For første gang siden 1984 rykket juniorlaget opp i 1.divisjon, Laget klarte seg meget godt i den øverste divisjonen og endte på 4. plass med samme poengsum som nr. 3, de var også det eneste laget som klarte å beseire vinneren av divisjonen FANA. De blir trent av de to unge A-lags spillerne Jørgen Bjelland og Joachim Skønberg.

I 2015 var Sebastian Brudvik og Elias Brox med på kretslaget, Sebastian Brudvik har i høstsesongen 2015 trent med Tertnes sitt A-Lag.

Det har iløpet av 2015 vært en rekke arrangementer: SR-Bank Cup i januar med 341 lag, et samarbeid  mellom Tertnes, Sund SK og Smørås. ITEC, eliteturnering for 14 åringer i palmehelgen med lag som Hammarby og Sheffield United. Liverpool Fotballskole uken før skolestart med 230 barn, og proffe trenere fra Liverpool. 3v3 turnering med 210 lag, Stjerneserien la en av sine serierunder til 3v3 turneringen, fartsfylt og spennende fotball med masse idrettsglede . Vinterakademiet med 100 barn fra 20 klubber.

Sportslig utvalg har satt igang flere aktiviteter , bl.a. keeperskole på Åstveit gjennom vinteren, og Tertnes Xtra for 2002/2003 generasjonen.

Mads Christian Mandt ble på kretstinget i februar 2015 valgt inn i styret til Hordaland Fotballkrets, og Hege Hvidsten trener og styremedlem er med i sportskomiteen til Hordaland Fotballkrets.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket