Molde hentet Petter Strand

21 år gamle Petter Strand har nå tatt enda et steg i en allerede imponerende karriere. Etter overgangen fra Tertnes til Sogndal i 2014, ble Petter raskt et sikkert kort på laget og i tillegg har han fått flere kamper for Norges U21 landslag.

2016-01-28
oyvindhoysater

Allerede i debut sesongen, var Petter spilleren med flest kamper for Sogndal med 29 kamper i Tippeligaen. I 2015 fulgte han opp med 26 kamper for Sogndal i Obosligaen da laget sikret opprykk og vant suverent foran Brann.

Petter sine mange egenskaper fremheves av MFK trener Ole Gunnar Solskjær i en uttalelse til rbnett.no: «Dette er en spennende type som passer fint inn i profilen vår. Petter er ung, lovende og fremadstormende. Han er veldig allsidig og kan brukes på hele høyresiden; back, kant, vingback og indreløper», sier MFK-treneren.

Nå venter mange spennende utfordringer for den seriøse og fremadstormende Tertnes profilen. I tillegg til tippeligaen som starter i midten av mars, skal Molde ut i Europa League oppgjør mot Sevilla allerede 18. februar 2016.

Vi i Tertnes er stolt og glad på Petter sine vegne, og ønsker han lykke til i sin videre utvikling som fotballspiller på det høyeste nivået i Norge.

supporterstrom.jpg

Velg NorgesEnergi og sørg for penger i klubbkassen til Tertnes Håndball Elite!

Vi har inngått et samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får dere billig strøm samtidig som at Tertnes Håndball Elite tjener penger. Send KLUBB til 1908 for mer informasjon. Har du NorgesEnergi som strømleverandør allerede? Supert! Du kan kontakte dem og få Gul supporterstrøm du også. Klikk her og les mer:  http://bit.ly/2LSSB1f

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket