randieikemo 2021-02-15 19:21:50

Mål og retningslinjer

Mål og retningslinjer 

VISJON: 

Klubbens visjon er at barn og unge skal utfolde seg med håndball i trygge og utviklende omgivelser. Klubbens arbeid skal muliggjøre både flest mulig og best mulig. 

VERDIER: 

Håndballens grunnleggende verdier Begeistring, Innsatsvilje og Respekt ligger til grunn også for  klubbens arbeid.  

SPORTSLIG: 

Treningsarbeidet i klubben skaper best mulige vilkår for trivsel og utvikling hvor den enkelte utøvers  forutsetninger og ambisjoner hensyntas. Kontinuitet i treningsarbeidet gir progresjon hva gjelder  kvalitet og mengde. Det sportslige opplegg tilrettelegges slik at unge utøvere kan drive andre aktiviteter  ved siden av håndballen.  

SKADEFOREBYGGING / BASIS- OG STYRKETRENING: 

Vi fokuserer på skadeforebyggende trening i alle årskull. Alle trenere er kjent med NIF`s satsning rundt  “Skadefri”, og etterlever øvelsesutvalget. Basis- og styrketrening skal implementeres i klubbens regi  hvor nødvendig kompetanse benyttes. http://www.skadefri.no/idretter/handball/ 

FAIR PLAY: 

Vi etterlever Fair Play på alle nivåer. Klubben setter ikke sine egne behov foran håndballens felles  interesser. 

RETNINGSLINJER FOR TRENERE: 

Trenere etterlever rammer for treningsarbeidet som fremkommer i klubbens sportsplan. Planlegging, gjennomføring og oppfølging av den sportslige utvikling i de respektive treningsgruppene  er Trenerens ansvar. Alle trenere i klubben skal fremvise politiattest. Trenere plikter å opptre iht  retningslinjer i denne sportsplan. 

RETNINGSLINJER FOR UTØVERE: 

Våre utøvere tilhører én treningsgruppe som fortrinnsvis er den årgangen man er født i. Eventuelle  unntak er forankret i sportsplan eller er godkjent av SU. Utøvere etterlever klubbens grunnleggende  verdier.

Fra liten til eliten side 2 av 28 versjon:2.0 Sportslig utvalg 

RETNINGSLINJER FOR DOMMERE: 

Alle klubbens utøvere forventes å delta på klubbdommerkurs. Dette for å sikre tilstrekkelig med  klubbdommere, i tillegg til at spillere skal gjøres kjent med reglement og hvilken rolle dommer har i  kampsituasjoner. De som velger å bli dommer tegner en kontrakt for dommer med klubben.  

RETNINGSLINJER FOR FORELDRE: 

Foreldre gjør seg kjent med, og etterlever klubbens «Foreldrerettregler». Foreldre bistår som  foreldrekontakt, dugnadsarbeid og eventuelle andre aktiviteter på forespørsel fra klubben.  

REFUSJONSORDNING: 

Økonomi skal aldri være grunn til å ikke kunne spille håndball i Tertnes Håndball. Klubbens  refusjonsordning sikrer dette, og alle søknader behandles konfidensielt.  

 

Kalender

Januar
MTOTFLS
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345