Tertnes Xtra - Informasjon og vilkår

Hvem

Tertnes Xtra er for gutter og jenter på 3.-7. trinn. Det er ikke et krav om å være medlem i Tertnes IL eller spille organisert fotball. Det er en forutsetning at man er glad i å spille fotball, siden det er primæraktiviteten vår.

Man må ikke tilhøre en av skolene i vårt nedslagsfelt, men vi gjør oppmerksom på at det ikke blir organisert transport. Det er klassetrinnet man tilhører, ikke fødselsår, som er gjeldende.

Når

Oppstart blir uke 36.

3.-4. trinn: Mandager 1330-1630.
5.-7. trinn: Onsdager 1400-1630/1645.

Interesse og kapasitet vil vurderes fortløpende, og et utvidet tilbud kan bli tilgjengelig. Et utvidet tilbud kan muligens bare gjelde noen årstrinn.

Mandager (3.-4. trinn):
1330-1430: Åpen storsal. Mulighet for å gjøre lekse, spise egen mat, være sosial.
1430-1600: Garderobe og økt.
1600-1615: Rydde, restitusjonsmåltid.
1615-1630: Henting/hjem.

Onsdager (5.-7. trinn):
1400-1445: Åpen storsal. Mulighet for å gjøre lekse, spise egen mat, være sosial.
1445-1615: Garderobe og økt.
1615-1630: Rydde, restitusjonsmåltid
1630-1645: Henting/hjem.

Vi følger skoleruten til Bergen kommune. Det blir ikke TX i skoleferier, røde dager og helligdager. Kalender, med månedstema, finner dere i menyen til venstre. Vi tar forbehold om endringer.

Hva og hvordan

Primæraktiviteten vår er fotball, og det vil bli gjennomført økter på Åstveit Idrettspark. I løpet av året vil vi søke mot å gjennomføre alternative aktiviteter, avhengig av tilgjengelighet og ressurser. Aktiviteter som basistrening, svømming mm. vil bli vurdert, og vil ved mulig gjennomføring erstatte fotballaktiviteten de gjeldende dagene. Spesielt vinterstid vil dette kunne være aktuelt, men vi vil også se om det er mulig å få gjennomført noe innimellom ellers i året. Informasjon om slike alternative aktiviteter blir gitt løpende via Spond.

Innholdet i fotballaktiviteten følger TFH sin sportsplan og NFF sin fagplan. Tema for de ulike månedene kan ses i kalenderen. Vi tar forbehold om endringer.

Gruppesammensetning styres gjennom den daglige driften etter det som er formålstjenlig til en hver tid.

Hvor

Tertnes klubbhus og Åstveit Idrettspark. Andre aktiviteter kan foregå andre steder. Informasjon om slikt vil komme via egne kommunikasjonskanaler.

Kommunikasjon

Vi benytter Spond til kommunikasjon. Etter påmelding vil man bli invitert inn i en egen gruppe. Vi anbefaler de som ikke har appen om å laste den ned og opprette en konto. Om man ikke har appen så vil man motta e-post.

Kommunikasjonen vil primært holde seg til melding av fravær fra foresatte, samt orientering om eventuelle større endringer fra oss.

Instruktører

Instruktører vil primært komme fra Tertnes Fotball og Tertnes Håndball Elite. 

Antall

Det er begrenset antall plasser og vi benytter førstemann-til-møllen-prinsippet.

Påmelding

Påmeldingsskjema finner dere i menyen til venstre.

Påmelding er bindende og gjelder for skoleåret 2022/23. Ved inntak beholdes plassen ut skoleåret eller til den eventuelt sies opp. Påmeldinger kan ikke gjøres med forutsetninger.

Hvis det er fullt ved påmelding så kan man sette seg på en venteliste. Ventelisteskjema finner dere i menyen til venstre.
Ved ledig kapasitet vil vi ta kontakt. Vi tar først kontakt med de som meldte seg først på ventelisten, som passer overens med hva som er tilgjengelig. Det er ikke bindende å sette seg på en venteliste.

Pris

1 dag i uken = 850 kr/mnd.
2 dager i uken = 1600 kr/mnd. (Når flere dager evt tilbys)

Det vil variere fra måned til måned hvor mye aktivitet det er pga ferier, fridager og lignende. Prisen er imidlertid en gjennomsnittspris og er derfor den samme hver måned, uavhengig av aktivitetsnivå.
Prisen følger skoleåret, og kan endres mellom skoleår. Styret i Tertnes Fotball Herrer fastsetter prisen. 

Det tilbys ikke søskenrabatt.

NB: For familier med lav betalingsevne har vi støttefond som dekker kostnader i forbindelse med våre aktiviteter. Send e-post til dagligleder.tfh@tertnes.no eller styreleder.tfh@tertnes.no.
Vi har taushetsplikt, stiller ingen spørsmål og har ingen terskel.

Betaling

Vi vil primært benytte Spond ved gjennomføring av TX. I skrivende stund har ikke Spond månedlig betaling som funksjon, men de jobber med å få det på plass. Om det ikke er på plass innen vårt månedlig trekk begynner så vil vi benytte alternative måter som betalingsløsning i en mellomperiode.

Ved manglende betaling vil det sendes ut purring. Dette vil kunne medføre purregebyr. Ved fortsatt manglende betaling kan TFH si opp plassen.

Oppsigelse

Oppsigelse må skje med en måneds varsel gjeldende fra den 1. i påfølgende måned. Ved oppsigelse etter 1. april, må det betales til og med juni måned. Oppsigelse må være skriftlig og sendes hovedansvarlig.

Endring av dager
(Gjeldende når flere dager tilbys)

Ved nedjustering av antall dager per uker, etter trekkdato i den gjeldende måneden, vil differansen ikke tilbakebetales.

Ved oppjustering av antall dager per uker, etter trekkdato i den gjeldende måneden, vil differansen bli krevd inn som ekstrabetaling. 

Forsikring

Alle deltakerne er dekket av Norges Idrettsforbund sin Barneidrettsforsikring. Mer informasjon om forsikring finner du på fotballforsikring.no.

Utstyr

Det blir ved oppstart ikke tilbudt eget utstyr. Om dette endrer seg så vil det komme informasjon via Spond.

Det er viktig at deltakerne kler seg etter været.

Transport

Det blir ikke tilbudt transport mellom skole og Åstveit. Det oppfordres til at barna går eller sykler. 

Barn med særskilte behov

Foreldre til barn med særskilte behov kan ta kontakt med hovedansvarlig for å se på mulighetene for inntak og oppfølging.

Sykdom, skader og fravær

Ved sykdom eller annet fravær skal det meldes så snart som mulig. Benytt vår kommunikasjonskanal i Spond. 

«Vanlige» skader eller lignende som forhindrer deltakeren fra å delta på fotballaktiviteten i korte perioder gir ikke rett til permisjon eller redusert betaling.

Ved langvarig sykdom eller skade ber vi om at hovedansvarlig kontaktes for å se på mulighet for permisjon.

Øvrig

Vi tilbyr ikke leksehjelp. Deltakerne kan gjøre lekser om ønskelig og tid, og voksne til stede vil om mulig bistå etter beste evne, men det må ikke regnes som et tilbud om leksehjelp.

Restitusjonsmåltid er smoothie eller tilsvarende.

Kontakt

Administrativt ansvarlig:

Andreas Hamre Jørgensen
94453775
dagligleder.tfh@tertnes.no

 

Antidoping

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Mars
MTOTFLS
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112