phjulstad 2019-06-16 18:47:14

Fair Play

TFH har vært Fair Play klubb siden 2011.

I 2018 ble klubben kåret til årets Fair Play klubb NFF Hordaland

Under følger link til rapporteringsskjema angående Fair Play. Her kan alle som ønsker  rapportere positive eller negative hendelser i kamper som angår Tertnes Fotball Herrer. Skriv utfyllende slik at Fair Play ansvarlig kan følge dette opp med laget i Tertnes eventuelt motstanderlaget.

Uønsket oppførsel er oppførsel i strid med Fair Play reglene og foreldrevettreglene som angitt under. Klubben forventer at trenere og lagledere korrigerer uønsket oppførsel hos egne spillere, og kommenterer hendelser overfor motstandere. Innad i eget lag gjelder at vi «sier fine ting eller ingenting». Fyll gjerne inn skjemaet så vi kan følge opp.

Fair Play rapport Tertnes Fotball Herrer

Materiell

Kampvert huskeliste (NFF sine sider)

Fair Play møtet

Foreldrevettregler

17_FairPlay_Emblem_CMYK_Positiv_korrgiert.png

Antidoping

Utstyrskolleksjon:

Fotballforsikring:

franklilledal 2018-05-07 21:11:54

FFO Telenor Xtra

Telenor Xtra Tertnes FFO Fra skoleåret 2016-17 startet Tertnes Fotball Herrer (TFH) opp en Fotballfritidsordning (FFO). FFO har vert en stor suksess gjennom de 2 siste årene.

FFO er del av Telenor Xtra-konseptet. Telenor Xtra er et landsomfattende fotballtilbud etter skoletid, utviklet gjennom et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Telenor. Målet er å påvirke barnas motoriske, mentale og sosiale beredskap, og sørge for at barna er aktive og blir best mulig ut ifra den enkeltes forutsetning. Deltagelse i Telenor Xtra skal være en garanti for høy kvalitet, god planlegging og sterk gjennomføringskraft. Fotballaktiviteten er sentral, og den skal være et supplement til den vanlige fotballtreningen på ettermiddagen. Det er tenkt allsidighet i fotballrelevante aktiviteter generelt, og variasjon i fotballen spesielt. Vi utvikler bevegelsesglede og gode vaner. I tillegg til den fysiske aktiviteten, setter vi fokus på kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter også utenfor idrettsbanen. Barna skal bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging.

• Gutter og jenter
  • 3.-7.trinn
  • Åpent for alle

Skoler i TFH sitt nærområdet er Tertnes, Ulsetskogen,kalvatræet, Haukedalen skole.

Omfang

• FFO åpner mandag 20. Agust 2018
  • Vi Følger skoleåret
  • Klokken 1330 -1630. ( Er gutten/jenten ferdig kl 1430, kommer de på FFO direkte etter skolen)
  • Følgende tilbud : 1 -4 dager i uken, Mandag - Torsdag.

Grupper:

• 3.-7. Klasse        Mandag til Torsdag
  • Maks 45 deltakere hver dag
  • øvrige interesserte blir plassert på venteliste
  • Førstemann-prinsippe benyttes
  • oppfordres om å gå sammen med andre for å melde på jevnaldrene i sammen
  • Onsdag "prioritert" jentedag
  • Torsdager : Keepergruppe

• 1 dag i uken: 550
  • 2 dager i uken 1100
  • 3 dager i uken 1400
  • 4 dager i uken 1800

Prisendringer kan forekomme. Styret i TFH fastsetter pris

• Et næringsrikt måltid
  • Leksehjelp
  • Fotballaktivitet

Bekledning

• Deltakerne får tildelt sponset utstyr
  • Viktig å alltid kle seg etter været

• Det blir ikke tilbudt transport mellom skole og FFO
  • Det oppfordres til at barna går eller sykler.

• Tertnes Klubbhus
  • ÅstveitIdrettspark
  • Andre lokaler

Forsikring

Alle deltakerne er dekket av grunnforsikringen i Fotballforsikringen til Norges Fotballforbund. Mer informasjon om forsikring fins på fotballforsikring.no.

Oppsigelse

Oppsigelse må skje med en måneds varsel gjeldende fra den 1. i påfølgende måned. Ved oppsigelse etter 1. april, må det betales til og med juni måned. Oppsigelse må være skriftlig og sendes hovedansvarlig.

Inntak

Ved inntak beholder deltakeren plassen ut 7. trinn, eller til plassen blir sagt opp.

Påmelding Påmelding gjøres via linken på tertnes.no/ffo.

Vi prioriterer deltakere som ønsker å delta flere ganger i uken, Vi kan ikke garantere at det da er ledige plasser. Påmelding er bindende.

Instruktører

Instruktører rekrutteres fra eget idrettslag og fotball-/skolemiljøet for øvrig. Alle har, eller har påbegynt, NFF C-lisensutdanning.

Frank Lilledal

Dagligleder.tfh@tertnes.no