franklilledal 2017-10-09 17:24:38

Hva er Vinterakademiet?

Hva er Vinterakademiet?
Vinterakademiet er et tilbud om ekstratrening for de som ønsker å trene mer og som ønsker inspirasjon til egentrening. Vi kommer til å avholde 20 treninger à 1,5-2 i perioden november-mars, øktene vil bli holdt inne i Vestlandshallen og ute på Åstveit idrettspark. Det primære nedslagsfeltet er Åsane bydel og omegn, men vi er også åpen for deltakere fra andre deler av Bergen og Hordaland.

Bakgrunn
Mange klubber tilbyr ekstratreninger både internt og for eksterne spillere. Selv om disse tilbudene omfavner mange så er vår oppfatning at de likevel kun skummer overflaten. Vi ønsker å være med og supplere slik at enda flere får ønske om mye fotballaktivitet oppfylt.

Målet
Målet med Vinterakademiet er at de ivrigste skal få mulighet til å utvikle sine ferdigheter via ekstra, kvalitetsmessig trening sammen med likesinnede. Vinterakademiet skal være med på å utvikle enkeltspillerne som deltar, det skal være mulig for deres trenere å observere øktene og få gode innspill til øvelser/aktiviteter de kan ta med til sine egne lag, og ikke minst mener vi at den lærdommen deltakerne tar med seg kan de videreformidle til sine lagkamerater.

Vi har ingen skjult agenda i forhold til spillerrekruttering til egne rekker. Vi som klubb har interne målsetninger og tiltak som vi har forhåpninger om å lykkes med, slik at våre spillere og trenere får jevnlig utvikling i forhold til kompetanse, ferdigheter og mestring, men vi er samtidig like opptatt av at våre naboer, og bergensfotballen i helhet, skal lykkes med det samme. Ved å bruke litt ekstra ressurser så går vi fra å tilby dette internt til å invitere flere med på noe som vi mener skal være et positivt bidrag for hele fotballmiljøet.

Hvem kan delta?
Vinterakademiet er åpent for gutter og jenter født 2006-09.
Maks antall deltakere er 100 (dette er et absolutt tak). I 2016-2017 sesongen var akademiet fulltegnet og med venteliste. Praktiserer førstemann til mølla konseptet med påmelding.

Hvorfor denne aldersgruppen?
Den «motoriske gullalder» regnes for å være i perioden ca 6-12 år.

Det betyr at barn i denne alderen vil kunne lære nye bevegelser mye lettere fordi kroppen er svært tilpasningsdyktig til motorisk stimuli i disse årene.

Hvilke krav stilles?
Det stilles krav til stor interesse og vilje. Vi er opptatt av at spillerne som deltar ønsker å være her (ikke bare at foreldrene ønsker de skal være her), møter på treningen, hører etter på beskjeder som blir gitt, oppfører seg i forhold til normal folkeskikk og har gjennomgående god innsats i øvelsene.

Hvor og når avholdes treningene?
Treningene avholdes  inne i Vestlandshallen og på Åstveit Idrettspark  (Tertnes). Dag/tid kan variere litt, men alle øktene arrengerers i helger. Se forventet tidsplan under Kalender-punktet i menyen.

Pga vintervær og andre forhold så tar vi forbehold om at det kan komme endringer i tidsplanen underveis. Vi vil informere om dette underveis, men vi ber samtidig den enkelte om å også holde seg litt oppdatert via nettsidene.

Sportslig opplegg
Konsept for akademiet 2017/2018 er «Tiki- Taka /roundo !». Se eget punkt om sportslig opplegg i menyen.

Pris/påmelding
Pris pr deltaker 2000,-. Søskenrabatt kr 100 pr barn.

Vi har ingen plan om kvotering av antall spillere fra hver klubb. Vi opererer i utg. pkt. med først-til-møllen-prinsippet men vil ta litt hensyn til fordeling på aldresgruppene.

Ved fullført betaling online vil deltaker være tildelt plass ved Vinterakademiet.  

Arrangør
Arrangør for Vinterakademiet er Tertnes Fotball Herrer.
Se under kontakt i venstremenyen for spørsmål.

franklilledal 2017-10-10 12:44:32

Invitasjon Vinterakademiet

Kalender

August
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
franklilledal 2018-05-07 21:11:54

FFO Telenor Xtra

Telenor Xtra Tertnes FFO Fra skoleåret 2016-17 startet Tertnes Fotball Herrer (TFH) opp en Fotballfritidsordning (FFO). FFO har vert en stor suksess gjennom de 2 siste årene.

 

FFO er del av Telenor Xtra-konseptet. Telenor Xtra er et landsomfattende fotballtilbud etter skoletid, utviklet gjennom et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Telenor. Målet er å påvirke barnas motoriske, mentale og sosiale beredskap, og sørge for at barna er aktive og blir best mulig ut ifra den enkeltes forutsetning. Deltagelse i Telenor Xtra skal være en garanti for høy kvalitet, god planlegging og sterk gjennomføringskraft. Fotballaktiviteten er sentral, og den skal være et supplement til den vanlige fotballtreningen på ettermiddagen. Det er tenkt allsidighet i fotballrelevante aktiviteter generelt, og variasjon i fotballen spesielt. Vi utvikler bevegelsesglede og gode vaner. I tillegg til den fysiske aktiviteten, setter vi fokus på kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter også utenfor idrettsbanen. Barna skal bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging. 

 

Målgruppe

 • Gutter og jenter 
 • 3.-7.trinn
 • Åpent for alle

Skoler i TFH sitt nærområdet er Tertnes, Ulsetskogen,kalvatræet, Haukedalen skole. 

Omfang

 

 • FFO åpner mandag 20. Agust 2018
 • Vi Følger skoleåret 
 • Klokken 1330 -1630. ( Er gutten/jenten ferdig kl 1430, kommer de på FFO direkte etter skolen)
 • Følgende tilbud : 1 -4 dager i uken, Mandag - Torsdag. 

Grupper: 

 

 • 3.-7. Klasse        Mandag til Torsdag 
 • Maks 45 deltakere hver dag 
 • øvrige interesserte blir plassert på venteliste 
 • Førstemann-prinsippe benyttes 
 • oppfordres om å gå sammen med andre for å melde på jevnaldrene i sammen 
 • Onsdag "prioritert" jentedag
 • Torsdager : Keepergruppe

Pris 

 • 1 dag i uken: 550 
 • 2 dager i uken 1100
 • 3 dager i uken 1400
 • 4 dager i uken 1800 

Prisendringer kan forekomme. Styret i TFH fastsetter pris 

Innhold 

 • Et næringsrikt måltid 
 • Leksehjelp
 • Fotballaktivitet

Bekledning

 • Deltakerne får tildelt sponset utstyr
 • Viktig å alltid kle seg etter været 

Transport

 • Det blir ikke tilbudt transport mellom skole og FFO 
 • Det oppfordres til at barna går eller sykler. 

Lokaler 

 • Tertnes Klubbhus 
 • ÅstveitIdrettspark
 • Andre lokaler 

 Forsikring

Alle deltakerne er dekket av grunnforsikringen i Fotballforsikringen til Norges Fotballforbund. Mer informasjon om forsikring fins på fotballforsikring.no.

Oppsigelse

Oppsigelse må skje med en måneds varsel gjeldende fra den 1. i påfølgende måned. Ved oppsigelse etter 1. april, må det betales til og med juni måned. Oppsigelse må være skriftlig og sendes hovedansvarlig.

Inntak

Ved inntak beholder deltakeren plassen ut 7. trinn, eller til plassen blir sagt opp.

Påmelding Påmelding gjøres via linken på tertnes.no/ffo.

 Vi prioriterer deltakere som ønsker å delta flere ganger i uken, Vi kan ikke garantere at det da er ledige plasser. Påmelding er bindende.

Instruktører

Instruktører rekrutteres fra eget idrettslag og fotball-/skolemiljøet for øvrig. Alle har, eller har påbegynt, NFF C-lisensutdanning.

 

Kontaktinformasjon

Frank Lilledal 

Dagligleder.tfh@tertnes.no

40648973