Tertnes rykket opp til 3.divisjon

Tertnes ryddet all tvil til side og feide opprykksrival Trott av banen med 6-0 i siste hjemmekamp for året. Dermed er laget klar for 3.divisjon i 2018. Vi gratulerer med en strålende gjennomført sesong.

2017-10-22
palnielsen

Se mål og situasjoner

Det var en spennende ramme rundt årets siste hjemmekamp på Åstveit, da Tertnes tok imot opprykksrival Trott om kampen om en plass i neste års 3.divisjon. Utgangspunktet var ganske enkelt, med hjemmeseier ville Tertnes være vinner av divisjonen, mens tre poeng til bortelaget ville ført Trott i førersetet om opprykk.

 

Bilde1_1Tertnes-Trott.jpg

Og hvilken start til Tertnes! Allerede etter tre minutter var måltyven Tommy Gaustad på plass og fikset ledelse til hjemmelaget. En fin stikker i bakrommet fra Desmond Chappy gjorde at Gaustad enkelt kunne sette ballen i noten fra 15 meter.

Bilde2_2Tertnes-Trott.jpg

Og kun kvarteret senere ble det dobling av ledelsen ved Herman Stang Stakset. Denne gangen var det Gaustad som stod for pasningen til hurtige Stakset på vei gjennom Trott forsvaret. Med to spillere rundt seg, satte han ballen iskaldt mellom beina på trott keeperen og dermed 2-0 til Tertnes.

Bilde3_3Tertnes-Trott.jpg

Trott virket å være noe preget av situasjonen, mens Tertnes bare fortsatte å trykke på. Etter halvtimen var det klart for 3-0, nok en gang ved Tommy Gaustad. Et godt innlegg fra kantspiller Karl-Erik Aarsheim fant Gaustad foran kassen og hans avslutning på direkten fra 4 meter kunne keeper ikke gjøre noe med.

Som om ikke det var nok, var det høyreback Fredrik Brochmann som fikk æren av å avslutte omgangen med en utsøkt scoring. Med utsiden av høyrefoten skrudde han ballen i kassen via stangen og inn og kampen var i realiteten avgjort før pause. Tertnes gikk ut i hundre og Trott var ikke med på notene.

Bilde6_6Tertnes-Trott.jpg

Etter pause var det mange som forventet et trykk fra bortelaget, men istedet var det Tertnes som fikk den tidlige scoringen også i den omgangen. En pasning i bakrommet fra kaptein Henrik Reigstad satte Stakset alene mot keeper. Det unge talentet gjorde ingen feil og økte ledelsen til 5-0 med en fin lobb.

Etter 65 minutter kom så kampens siste scoring etter et fint oppbygd angrep på venstrekanten. Eirik Nielsen Hornnes fant Gaustad på venstrekanten som igjen satte opp Desmond Chappy foran mål. Han hadde ingen problemer med å omsette sjansen i tellende resultater og bredsidet ballen til høyre for keeper.

Bilde4_4Tertnes-Trott.jpg

Dette  var en kamp hvor Tertnes ville betydelig mer enn Trott. Hjemmelaget fikk dermed sin belønning med både seier i divisjonen en runde før slutt og opprykk til 3. divisjon i 2018. Der vil det selvsagt bli bedtydelig sterkere motstand, men dette laget vil fortsette utviklingen og være en lei nøtt å knekke også i den divisjonen. Gratulerer med opprykket!

Kampfakta:

Tertnes - Trott 6-0 (0-0) 4.divisjon avdeling 01 – Åstveit Idrettspark

Mål: 1-0 Tertnes (3 min v/Tommy Gaustad) 2-0 Tertnes (18 min v/Herman Stang Stakset) 3-0 Tertnes (30 min v/Tommy Gaustad) 4-0 Tertnes (45 min v/Fredrik Brochmann) 5-0 Tertnes (47 min v/Herman Stang Stakset) 6-0 Tertnes (65 min v/Desmond Chappy)

Gule kort: Tertnes ingen – Trott 1 stk.

Tertnes: (4-5-1) Joachim - Fredrik – Sindre F. - Eirik– Christer. - Dessy - Henrik - Sebbe - Karl Erik - Tommy - Herman

Innbyttere: Stefan, Steffen, Frank, Jørgen, Kristoffer, Sindre S, Kjetil

Kalender

April
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Antidoping

Utstyrskolleksjon:

Fotballforsikring: