Brenner du for talentutvikling?

Vi søker ny U-lagstrener!

2019-11-27
franklilledal

Tertnes Fotball Herrer er NFF Hordaland’s første Kvalitetsklubb nivå 2

Klubbens visjon er å være ledende i Bergen på utvikling av spillere og trenere med mål om et livslangt forhold til klubben

Tertnes Fotball Herrer søker ny hovedtrener for vår U-gruppe. U-gruppen består av spiller mellom 16-19 og hovedtrener vil ha hovedansvaret for U- gruppen.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har en god faglig basis, en pedagogisk tilnærming og formidlingsevne. Som trener hos oss vil du være en del av et team som sammen setter planer i forhold til utvikling av spillerne. Vi ønsker at du som trener skal få alle verktøyene som bidrar til god spillerutvikling. Innenfor klubbens rammer vil du selvsagt få rikelig anledning til å sette ditt preg på trenerrollen. Vi ser etter deg som har eller er på vei mot UEFA B sertifisering. Tertnes Fotball Herrer kan også støtte deg på vei mot UEFA B sertifisering.

Vi ønsker i størst mulig grad å legge til rette for kompetansedeling og samarbeid på tvers av grupper og lag. Våre NFF utdannede trenerveiledere vil fungere som ressurspersoner for trenere i klubben, og disse vil regelmessig arrangere trenerforum hvor ulike tema blir satt på agendaen.

Hva kan vi tilby?
I tillegg til en betydelig kompensasjon for selve trenerengasjementet, vil vi også tilby gratis trenerutdanning eller annen relevant utdanning dersom dette er ønskelig. I klubben vil du som trener inngå i et miljø med gode rammer og en konkret sportsplan å forholde deg til. Vår sportsplan er blitt det viktigste styringsverktøyet i klubben for alt innenfor sport.

Hvilke mål har vi?
U-gruppen er en del av en langsiktig satsning for å forberede unge spillere til Senior fotball. Som trener vil du være en viktig faktor i forhold til å påvirke hvordan samspillet mellom våre eldste ungdommer og seniorlagene våre skal fungere. Gruppen består i dag av gode spillere, og vil i årene som kommer få god tilvekst av dagens ungdomsspillere

Synes du dette ser spennende ut, ønsker vi svært gjerne at du tar kontakt med oss for en prat. Er du motivert for å bidra, skal vi finne løsninger som passer både klubben og deg.

Ved interesse tak kontakt med:

Fredrik Brochman: 

Epost: Seniorfotball.herrer@tertnes.no 

Tlf: 90477908

Pål Nielsen: 

Tlf: 95219629