Tertnes Fotball Herrer søker ny hovedtrener for A-laget.

Tertnes Fotball Herrer er inne i en ansettelsesprosess rundt hovedtrener til A-laget. Vi ønsker i denne prosessen å gå bredt ut for å nå flest mulig aktuelle kandidater.

Er dette deg?

2018-11-26
franklilledal

Tertnes Fotball Herrer søker ny hovedtrener for vårt a-lag i 4.divisjon. i 2018 var a-laget i 3.divisjon og rykket ned på målforskjell. Nå ønsker vi å komme i kontakt med deg som har en god faglig basis og en pedagogisk tilnærming og formidlingsevne. Som trener hos oss vil du være en del av et team som sammen setter planer i forhold til utvikling av spillerne.

Hva kan vi tilby?
I tillegg til en kompensasjon for selve trenerengasjementet, vil vi også tilby gratis trenerutdanning eller annen relevant utdanning dersom dette er ønskelig. I klubben vil du som trener inngå i et miljø med gode rammer og en konkret sportsplan å forholde deg til. Vår sportsplan er blitt det viktigste styringsverktøyet i klubben for alt innenfor sport.

Hvilke mål har vi?
I 2019 vil det bli lagt vekt på en sterkere forbindelse mellom våre unge talenter og a-laget. Vi oppretter derfor en u-gruppe som skal bidra til dette. U-gruppen er en del av en langsiktig satsning for å forberede unge spillere til a-lagsfotball, og som trener vil du være en viktig faktor ift til å påvirke hvordan dette samspillet skal fungere. Synes du dette ser spennende ut, ønsker vi svært gjerne at du tar kontakt med oss for en prat. Er du motivert for å bidra, skal vi finne løsninger som passer både klubben og deg.

Søknadsfrist: 30. november 2018

Ta kontakt med:
Pål Nielsen – Sportslig leder senior – seniorfotball.herrer@tertnes.no - 95219629
Frank Lilledal – Daglig leder – dagligleder.tfh@tertnes.no - 40648973