Brukt mobil nye muligheter

Lørdag 10. september 2016 kan du være med på et løft for miljøet! Tertnes Fotball Herrer vil i samarbeid med Telenor samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon. 

2016-09-08
oyvindhoysater

På Tertnes-dagen kan du bidra til at brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Ved å gi din brukte mobil til Tertnes Fotball Herrer bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for oss, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk

Husk å ta ut SIM kort, deaktiver «finn min Iphone og slett eventuell iCloud konto fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt lokale idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden som kommer til deg lørdag 10. september.

Du kan også hver dag til og med 31. oktober 2016 levere inn brukte telefoner i klubbhuskaféen.

Takk for din støtte!

 

telenor.jpg

Nif-457x268.jpg