Oppstart og innmelding G2010

Første trening med årets 1. klassinger er gjennomført, og nesten 40 spente gutter var tilstede. 

2016-08-25
oyvindhoysater

Vi hadde en kjekk start sammen med guttene og vi gleder oss til fortsettelsen. Som nevnt på foreldrepresentasjonen ber vi om at dere fyller ut vedlagte skjema for å melde deres sønn inn i Tertnes Fotball Herrer.
Treningstider videre blir torsdager kl 1600-1700 (fra og med torsdag 1. september). Det vil si at det ikke blir fredager som annonsert på presentasjonen. Beklager doble beskjeder.

Det er selvfølgelig mulig for gutter som ikke var med den første treningen å melde seg inn.

Spiller: Skjema for innmelding: Trykk her

Lagledelse: Skjema for å melde interesse: Trykk her

Foresatte som ønsker å bidra i en rolle rundt årgangen ber vi melde sin interesse via linken over. Som nevnt på presentasjonen på oppstartstreningen så har vi rom til alle som ønsker å bidra, enten de kan være med hver gang eller bare i blant og uansett om de har lite eller mye fotballerfaring. Vi ønsker å bygge en stor lagledelse som kan dele på oppgaver og spille hverandre gode. Vi vil senere kalle inn de som har meldt sin interesse og bli enige om veien videre. Kom og bli med!

Vi vil også kalle inn til et foreldremøte ikke så langt inn i fremtiden. Her vil vi forhåpentligvis bli litt bedre kjent med hverandre, vi vil gi et større innblikk i guttenes tilbud hos oss samt komme med informasjon om treninger, kamper, utstyr, etc.