haavardm 2020-06-04 16:38:10

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Tertnes Alpin (organisasjonsnummer 981 666 704). TA  er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger som samles inn på nettsidene tertnes.no/alpin.

Informasjon innhentes og håndteres i overensstemmelse med bestemmelsene i GDPR (General Data Protection Regulation), den nye personvernsforordningen i EU som trer i kraft fra mai 2018.

Personopplysninger som samles inn og lagres

Vi lagrer informasjon om

- Navn

- Kontaktinfo

- Fødselsdato og kjønn

- Hvilke medlemskap, treninger, camper, kurs og arrangementer medlemmer har deltatt på 

- Familierelasjoner

- Faktura- og betalingshistorikk

Hvordan informasjon innhentes?

Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Skjemaer kan være innmeldingsskjema, påmeldingsskjema til aktiviteter, innsamling av kontaktinfo på lister, epost osv.

Formålet med informasjonen som innhentes

-    Administrasjon av klubbens medlemmer og aktiviteter

-    Tilby god medlemsservice og info om relevante aktiviteter til rett medlem til rett tid

-    Administrere påmeldinger, betalinger mv

-    Følge opp lisenser, forsikringer mv

Hvem behandler informasjonen?

Tilgang til personopplysninger er tilgangsstyrt. Ansatte og frivillige som har behov for tilgang til data for å kunne utføre sin jobb/verv vil få tilgang etter behov. Tilganger slettes når behovet er opphørt. Personer utenfor klubben vil ikke gis tilgang til personopplysninger. Unntaket for dette er representanter for systemeiere som nevnt i punktet under, for å ivareta support mv.

Hvor lagres informasjonen?

Innhentet informasjon lagres i vårt medlemssystem på tertnes.no/alpin, levert av Weborg.

Eposter lagres i vårt marketing-system som brukes til medlemskommunikasjon, Spond.no

Fakturerings- og betalingshistorikk lagres i vårt regnskapssystem Tripletex.

Kontaktinfo for løpere, trenere og lagledere legges inn i NIF sitt medlemssystem KlubbAdmin.

Kontaktinfo for andre idretter legges inn i SportsAdmin ved lisensregistrering.

Kontaktinfo for styremedlemmer legges inn i NIF sitt system KlubbAdmin.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon kan slettes på oppfordring fra medlem

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående, kommersielle tredjeparter. Unntaket her er klubbens sponsorer, hvor NIFs medlemsavtale gir sponsorer tilgang til medlemmers kontaktinfo. TA vil ikke gjennomføre slike sponsoraktiviteter uten varsling/mulighet for reservasjon fra medlemmet. For deling av informasjon innenfor idrettens medlemssystemer, se ovenfor.

Rettigheter

Som medlem og bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Som medlem mottar du regelmessig nyhetsbrev fra oss. Nyhetsbrevet kan du melde deg av, hvis du ønsker. Som medlem mottar du også viktig informasjon om våre aktiviteter og tilbud direkte fra vårt medlemssystem. Dette er informasjon som følger medlemskapet.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

 

post@tertnesalpin.no

 

Tertnes Alpin, Tertnesveien 24, 5113 Tertnes

 

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234